Smart Industry IKT
News

Verzilver kansen in het Smart Industry tijdperk

Ga mee met Sigmax naar het college ‘Smart Industry in de praktijk’ van de stichting Industriële Kring Twente (IKT) op 7 maart in Hengelo.

Tijdens de vierde industriële revolutie groeit de afstand tussen stappen die organisaties met behulp van technologie zetten. Maar die verandering gaat niet vanzelf. Hoe kunnen producenten onderdelen in de keten met behulp van automatisering en robotisering met elkaar verbinden?

Wat is de rol van technologie in de toekomstscenario’s die geschetst kunnen worden? Op 7 maart organiseert stichting Industriële Kring Twente (IKT) een college waarbij Sigmax, samen met drie andere deelnemers, zijn kennis deelt over het onderwerp Smart Industry. Na een plenaire inleiding door hoogleraar Design Engineering Fred van Houten van de Universiteit Twente, verzorgt Raymond Kettering, Sales Consultant bij Sigmax, een voordracht over de impact van de toenemende digitale wereld op organisaties.

Tijdens de sessie kijkt Kettering naar de belangrijkste technologieën voor nu en de toekomst en schetst hij diverse kansen met ICT infrastructuur en -diensten voor bedrijven in deze snel veranderende tijden.

IKT logo

Binnen het economische landschap van Twente is netwerkorganisatie IKT de spin in het web. IKT is een gewaardeerd partner van overheden en kennisinstellingen in Oost-Nederland en ontplooit jaarlijks verschillende initiatieven om deelnemers kennis te laten maken en kennis te laten delen. Het doel hiervan is versterking van de economische positie van de regio.

Naast Sigmax houden ook Thales Group, Symbol Business Improvement en Smart2IT presentaties waarin Smart Industry de rode draad vormt.

Mogen we u verwelkomen?

Sigmax en IKT nodigen u van harte voor dit evenement. Het IKT Colege wordt op 7 maart van 16:00 tot 18:30 uur gehouden in het Van der Valk Hotel Hengelo. Deelname is gratis.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

Lees deze caseCheck alle cases