News

Directeur Walter Rijk kondigt vertrek aan

Na twintig jaar met volle overgave aan de opbouw van Sigmax te hebben gewerkt, is het moment aangebroken om iets anders te gaan doen. Het is met pijn in het hart dat ik aankondig dat ik Sigmax ga verlaten.

Samen met Leo van den Ende, begon ik in 1998 Sigmax en hebben we keihard gewerkt om het te maken tot wat het nu is. Na twintig jaar constateer ik dat de grootte en volwassenheidsfase waar Sigmax zich nu in bevindt, niet meer goed passen bij mijn persoonlijke voorkeur. Ik houd van mijn werk, maar mijn hart ligt in de creatie- en ontwikkelfase. Daarom heb ik de moeilijkste beslissing in mijn leven genomen, en neem ik per 31 maart afscheid.

De voorbije periode zijn al een aantal directietaken overgenomen door het managementteam. Sigmax voert momenteel gesprekken met kandidaten om ook mijn functie bij als business unit manager bij IoT Solutions en SequriX over te nemen. Aan de toekomst van Sigmax zal verder worden gebouwd onder leiding van Leo.

Ik verdwijn niet compleet van het toneel. Ik blijf aandeelhouder en zal zitting nemen in de Raad van Advies. Op deze manier gaat belangrijke kennis voor het bedrijf niet verloren en behoudt Leo een klankbord. Welke passies ik na deze geweldige Sigmax periode verder ga ontwikkelen, zal na een tijdje reizen duidelijk worden. Hopelijk zien we elkaar in een nieuw avontuur.