Windows 10
News

Sigmax is een Windows 10 check-in

Sigmax is official Windows 10 check-in partner en helpt bedrijven bij de upgrade naar het nieuwe platform.

Meer over onze ICT services

Ga mee in de wereld van Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samen-gebracht. Sigmax is official Windows 10 check-in partner en helpt bedrijven bij de upgrade naar het nieuwe platform. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen snel aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device je ook gebruikt.

Windows 10

1.    Is het beste platform voor modern zakelijk gebruik
2.    Is eenvoudig in te stellen en te beheren
3.    Biedt betaalbare en innovatieve devices
4.    Voelt direct vertrouwd met het beste van Windows 7 en Windows 8, zoals het startmenu en je persoonlijke apps
5.    Biedt grootzakelijke veiligheid voor iedereen
6.    Is tijdelijk beschikbaar als GRATIS upgrade*

Overweegt u een upgrade naar Windows 10?

Als official partner van Microsoft kennen de specialisten van Sigmax inmiddels alle ins & outs van het nieuwe platform. We kunnen de toegevoegde waarde van de nieuwe functionaliteiten voor uw organisatie toelichten in een live demo. Daarnaast voeren we een check uit zodat u weet of uw organisatie veilig en zorgeloos kan upgraden naar Windows 10. Vanzelfsprekend kunnen we ook de overstap voor u regelen.

Meer weten over de upgrade?

Neem contact met ons op via InsidesalesICT@sigmax.nl of via +31(0)53 480 3100. * vraag de producent van uw device naar de voorwaarden en beschikbaarheid van de upgrade.

Lees meer over onze ICT services

Sigmax praktijkcases

LabMicTa & LabPON

Eind 2013 verhuisden LabMicTA en LabPON naar een nieuw kantoorpand. De organisatie greep deze gelegenheid aan om de bestaande, verouderde ICT-infrastructuur te vervangen door een moderne en toekomstgerichte omgeving. Sigmax realiseerde ‘life-critical’ infrastructuur voor beide laboratoria.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met