ICT solutions

ICT beheer: zelf doen of uitbesteden?

U bent dagelijks afhankelijk van uw ICT en moet er volledig op kunnen bouwen. Goed beheer en support van uw ICT-omgeving zijn hiervoor essentieel. Door de complexiteit van ICT heeft u daarvoor tegenwoordig uiteenlopende specialisten nodig. Met ICT ondersteuning van Sigmax hoeft u deze specialisten niet zelf in huis te halen.

beheer

Uw focus waar deze hoort met ICT-ondersteuning van Sigmax

Sigmax is de kracht achter uw soepel draaiende ICT-motor. Onze ICT-specialisten zorgen ervoor dat uw professionals altijd lekker kunnen werken, met zo min mogelijk oponthoud of verstoringen. Hierdoor houdt u de handen vrij om u te richten op de ontwikkeling van uw organisatie en bedrijfsspecifieke applicaties. U kunt kiezen uit verschillende beheer- en supportmodules.

Technisch beheer & support

Onze ICT-specialisten zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving technisch in topconditie blijft. Zij weten precies hoe uw omgeving in elkaar zit en kunnen eventuele problemen daardoor snel oplossen. Er zijn verschillende ondersteuningsvormen mogelijk, waaronder beheer op locatie, proactieve monitoring en 24/7-support bij calamiteiten; ideaal voor bedrijven waarbij de 24/7 beschikbaarheid van ICT een absolute must is.

Neem contact met ons op 

Modules

  • Beheer op afstand
  • Beheer op locatie
  • Proactieve monitoring
  • Optioneel: 24/7 support

Beheer & support voor eindgebruikers

Om wat voor ICT-reden dan ook niet kunnen werken is hoogst frustrerend, voor u én uw professionals. Met onze beheer- en supportmodules helpen onze specialisten u en uw professionals snel weer op weg. Klantvriendelijkheid staat bij Sigmax voorop. Onze deskundige medewerkers van de Servicedesk staan uw eindgebruikers graag te te woord.

Neem contact met ons op 

Modules

  • Telefonische Servicedesk
  • Werkplekbeheer/support op locatie
  • Self-service portal
  • Workshops
Sigmax praktijkcases

Timing Uitzendbureau

Beschikken over actuele, aan de vraag beantwoordende ICT zonder zelf eigenaar te zijn van infrastructuur? Het partnership met Sigmax stelt Timing in staat onderscheidend in de markt te opereren met krachtige technologie.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met