Beheer & Support

Zelf doen of uitbesteden?

Uw focus waar deze hoort met ICT-ondersteuning van Sigmax

U bent dagelijks afhankelijk van uw ICT en moet er volledig op kunnen bouwen. Goed beheer en support van uw ICT-omgeving zijn hiervoor essentieel. Door de complexiteit van ICT heeft u daarvoor tegenwoordig uiteenlopende specialisten nodig. Met ICT-ondersteuning van Sigmax hoeft u deze specialisten niet zelf in huis te halen.

Sigmax is de kracht achter uw soepel draaiende ICT-motor. Onze ICT-specialisten zorgen ervoor dat uw professionals altijd lekker kunnen werken, met zo min mogelijk oponthoud of verstoringen. Hierdoor houdt u de handen vrij om u te richten op de ontwikkeling van uw organisatie en bedrijfsspecifieke applicaties. U kunt kiezen uit verschillende beheer- en supportmodules.

Technisch beheer & support

Onze ICT-specialisten zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving technisch in topconditie blijft. Zij weten precies hoe uw omgeving in elkaar zit en kunnen eventuele problemen daardoor snel oplossen. Er zijn verschillende ondersteuningsvormen mogelijk, waaronder beheer op locatie, proactieve monitoring en 24/7-support bij calamiteiten; ideaal voor bedrijven waarbij de 24/7 beschikbaarheid van ICT een absolute must is.

Modules

  • Beheer op afstand
  • Beheer op locatie
  • Proactieve monitoring
  • Optioneel: 24/7 support

Beheer & support voor eindgebruikers

Om wat voor ICT-reden dan ook niet kunnen werken is hoogst frustrerend, voor u én uw professionals. Met onze beheer- en supportmodules helpen onze specialisten u en uw professionals snel weer op weg. Klantvriendelijkheid staat bij Sigmax voorop. Onze deskundige medewerkers van de Servicedesk staan uw eindgebruikers graag te woord.

Modules

  • Telefonische Servicedesk
  • Werkplekbeheer/support op locatie
  • Self-service portal
  • Workshops
Sigmax praktijkcases

Case

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Alle ONE Solutions en ICT-diensten