City Enforcement

De City Enforcement Suite bestaat uit het digitale handhavingsplatform CityControl en het online vergunningen systeem CityPermit.

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

De suite City Enforcement

De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit een uniforme visie gemeenten en uitvoerende organisaties in parkeren en brede handhaving. Door digitale en menselijke informatiebronnen te verbinden, beleid en wetgeving te toetsen, laten we betrokken burgers, professionals en gemeenten binnen de veilige en leefbare stad zo effectief en efficiënt mogelijk samenwerken.

Sigmax faciliteert, verbindt en coördineert

De veilige en leefbare stad is een plek waarin iedereen zich thuis voelt en rekening houdt met de ander. Hiervoor bestaan omgangsvormen, over bijvoorbeeld stalling van voertuigen, stroomlijning van verkeer en regulering van afval. Door samen één lijn te bewandelen in visie én handelen, ontstaat een voor iedereen fijne leefomgeving.

Adviesgesprek aanvragen

Complete oplossing met City Enforcement

City Enforcement bestaat uit het digitale handhavingsplatform CityControl en het online vergunningen systeem CityPermit. De onderdelen zijn flexibel in te zetten binnen de thema’s. City Enforcement benut digitale mogelijkheden om effectief selectieve toegang te regelen voor alle betrokken. Met een uitstekende aansluiting op het werkproces wordt meer efficiëntie bereikt, meer gebruikersgemak gecreëerd en is er een betere sturing en terugkoppeling op beleid.

CityControl en CityPermit kunnen los van elkaar worden ingezet of worden gecombineerd voor een optimale uitwisseling van informatie.

CityControl

CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving.

Lees verder

CityPermit

CityPermit is het online vergunningen systeem voor de uitgifte van vergunningen en ontheffingen op kenteken.

Lees verder

City Enforcement thema's

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: parkeren en verblijf, selectieve toegang, schoon, heel & veilig, natuur en vaarwater en ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Kies hiernaast een van onze thema’s.

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u of uw gemeente kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Sigmax empowers professionals samen met