CityPermit van Sigmax

Insight

CC Insight zorgt voor krachtige rapportages en heeft zowel een rapporterende, monitorende als sturende werking.

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

Effectievere inzet van handhaving

Informatie Gestuurd Handhaven (IGH) is een belangrijke voorwaarde om CC Intelligence effectief toe te passen. Met IGH kan een belangrijke aanjager zijn om de leefbaarheid en veiligheid van de stad te vergroten, omdat deze manier van handhaven tot meer inzichten leidt. Door de bevindingen van handhavers op een slimme manier vast te leggen, ontstaat een completer beeld over de wijken en buurten binnen de stad inclusief eventuele overlastsituaties die hier spelen. Door de daadwerkelijke problematiek inzichtelijk te maken, kan handhaving op de juiste tijd en plaats worden ingezet en wordt de beschikbare capaciteit het meest effectief benut.

Doelgerichte terugkoppeling

Signalen die handhavers opvangen zijn met uitgeschreven waarschuwingen en boetes slechts beperkt. Aanvullende informatie die wordt waargenomen blijft onbenut. Met een effectieve digitale vastlegging van uiteenlopende signalen, voorzien van slimme gps-sturing, kan op basis van feiten inzichtelijk worden gemaakt wat de stand van zaken is in een probleemgebied. Op die manier kan de inzet van handhaving effectiever worden gepland. Daarnaast kan doelgerichte terugkoppeling worden gegeven op signalen en vragen vanuit politiek, politie, opdrachtgevers en andere stakeholders.

Betere sturing en terugkoppeling

Informatie kan de bron vormen voor een optimale operationele aansturing, een effectieve terugkoppeling op beleid en een goede informatiedeling faciliteren met externe stakeholders zoals politie. CC Insight voedt zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau een betrouwbare informatievoorziening.

  • Effectievere inzet van handhaving
  • Beter inzicht en sturing op aandachtsgebieden
  • Real-time inzicht op operationeel, tactisch en strategisch niveau
  • Ontsluiting van data met externe rapportagesystemen
ConnectDashboardHeader

Kies ook voor CityControl

Wilt u weten wat Sigmax voor uw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op en vraag een gratis demo aan. We lichten u de mogelijkheden graag toe.

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

Sigmax empowers professionals samen met