CityPermit van Sigmax

Bezoekersapp

Met de vergunningen App kunnen burgers en bedrijven op een gebruiksvriendelijke manier kentekens van bezoekers aan- en afmelden.

  Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Gebruiksvriendelijke applicatie

  De vergunningen app ontzorgt gemeenten door burgers en bedrijven zelf kentekens op de parkeervergunning aan te laten melden of ontheffingen aan te vragen. De koppeling met City Permit controleert verzoeken direct op validiteit en geldigheid. In de app is ruimte voor meerdere kentekens. Verder is de app flexibel door de mogelijkheid van het aanmelden van herhaalbezoeken en het aanpassen op een eigen huisstijl.

  Simpel parkeer en verblijfrechten regelen

  De Visitor App wordt aangeboden via de Google Play Store en de Apple App Store. De App is geheel aan te passen naar geldende lokale wetgeving. Via de app wordt dienstverlening in parkeren, ontheffingen en verblijfszaken op een eenvoudige, toegankelijke manier aangeboden, zodat zaken als bezoekersparkeren goed geregeld zijn. Dit kan in combinatie met diverse betaalmethoden voor het aanvullen van verblijfssaldi.

  De voordelen van CityPermit

  • Eenvoudig te downloaden voor elke burger
  • Direct aan- en afmelden van kentekens
  • Parkeer- en verblijfrechten in een handomdraai geregeld (inclusief bezoekersparkeren)

  Kies ook voor CityPermit

  Wilt u weten wat Sigmax voor uw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op en vraag een gratis demo aan. We lichten u de mogelijkheden graag toe.

   U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons