Slimmer samenwerken

U wilt dat uw professionals het maximale uit hun dag halen en altijd en overal goed kunnen samenwerken. Goede, snelle verbindingen en slimme communicatietools die optimaal zijn afgestemd op de manier waarop u en uw professionals willen werken zijn daarvoor onontbeerlijk.

Sigmax creëert uw ideale communicatieoplossing

Op basis van de manier waarop u en uw professionals willen werken stellen wij de ideale mix van communicatieoplossingen voor u samen en implementeren wij deze als één naadloze totaaloplossing. De oplossing wordt op maat voor u samengesteld, zodat deze precies aansluit bij uw behoeftes en u niet betaalt voor zaken die u niet nodig heeft.

Sigmax ONE Communications

Naadloos samenwerken, overal en altijd

Sigmax ONE Communications is een op maat voor u samengestelde mix van telefonie-, communicatie- en samenwerktools, zoals webbased telefonie, Skype for business of chat. Deze mix wordt als één integrale oplossing geïmplementeerd en kan geïntegreerd worden met uw CRM- of ERP-omgeving. Centraal beheer van de oplossing maakt dat u en uw professionals één aanspreekpunt hebben. Door de integratie van vast en mobiel én samenwerktools is gebruiksvriendelijkheid en gestroomlijnd samenwerken geborgd.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Alles vanuit de cloud en centraal beheerd
  • Altijd gebruik maken van de meest moderne features
  • Naadloze integratie vast en mobiel
  • Integratie samenwerkings- en communicatietools
  • Betaal niet voor bezit, maar voor gebruik
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met