Slimmer samenwerken

U wilt dat uw professionals het maximale uit hun dag halen en altijd en overal goed kunnen samenwerken. Goede, snelle verbindingen en slimme communicatietools die optimaal zijn afgestemd op de manier waarop u en uw professionals willen werken zijn daarvoor onontbeerlijk.

Sigmax creëert uw ideale communicatieoplossing

Op basis van de manier waarop u en uw professionals willen werken stellen wij de ideale mix van communicatieoplossingen voor u samen en implementeren wij deze als één naadloze totaaloplossing. De oplossing wordt op maat voor u samengesteld, zodat deze precies aansluit bij uw behoeftes en u niet betaalt voor zaken die u niet nodig heeft.

Sigmax ONE Communications

Naadloos samenwerken, overal en altijd

Sigmax ONE Communications is een op maat voor u samengestelde mix van telefonie-, communicatie- en samenwerktools, zoals webbased telefonie, Skype for business of chat. Deze mix wordt als één integrale oplossing geïmplementeerd en kan geïntegreerd worden met uw CRM- of ERP-omgeving. Centraal beheer van de oplossing maakt dat u en uw professionals één aanspreekpunt hebben. Door de integratie van vast en mobiel én samenwerktools is gebruiksvriendelijkheid en gestroomlijnd samenwerken geborgd.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Alles vanuit de cloud en centraal beheerd
  • Altijd gebruik maken van de meest moderne features
  • Naadloze integratie vast en mobiel
  • Integratie samenwerkings- en communicatietools
  • Betaal niet voor bezit, maar voor gebruik
Sigmax praktijkcases

Crematoria Twente

Dagelijks vinden in de verschillende vestigingen van Crematoria Twente tientallen plechtigheden plaats. Daarmee is het de grootste crematorium-organisatie van Nederland. Met de groei van het bedrijf en de toename in snelheid van technische ontwikkelingen, nam evenredig de ICT-behoefte toe. Om de ambities van Crematoria Twente te ondersteunen, werd overgestapt op Sigmax ONE Cloud en ONE Communications.

Lees deze caseCheck alle cases

Pure Energie

In Nederland schakelen steeds meer huishoudens over op écht groene stroom. Pure Energie, de energieleverancier die liefst vijf keer op rij is uitgeroepen tot groenste aanbieder van Nederland, groeit samen met ICT-partner Sigmax explosief.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met