Connect Mobile

Onze standaard software is op maat configureerbaar en hierdoor geschikt voor o.a storings- en gepland onderhoud, inspectie-, ophaal- en afleverprocessen. Hierdoor bieden we met één applicatie een totaaloplossing voor uw buitendienst.

 

  De voordelen van Connect Mobile:

  • Mogelijkheid tot offline doorwerken, vanuit cloud of on premise
  • Verhoogde efficiency door integratie met barcode scanners en (mobiele) printers
  • Verhoogd klanttevredenheidspercentage door de SMS-functie en betalen aan de deur
  • Naadloze integratie met ERP systemen (o.a. Microsoft Dynamics Navision, SAP, Oracle, AFAS en Salesforce)
  • Volledige statusinformatie middels het KPI -dashboard
  • Dankzij analysemogelijkheden inzicht krijgen voor besluitvorming op tactisch en strategisch niveau

   

  Naadloze integratie

  De field service software van Sigmax Field Service Solutions beschikt over standaard koppelingen naar uw ERP en plansysteem zodat u informatie vanuit het veld direct kunt verwerken. Volg real-time waar uw servicemonteurs zich bevinden, werk automatisch uw urenregistratie bij en zorg ervoor dat uw servicemonteurs de volgende dag weer voldoende voorraad bij zich hebben.

  De standaard koppelingen van Sigmax Field Service Solutions zijn al succesvol geïntegreerd met o.a: AFAS,  Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365,  SAP en vele anderen.

  Optimaal beveiligd

  Connect is veilig in gebruik en beheer. Alle verbindingen zijn versleuteld en op client-databases wordt standaard encryptie toegepast. Zo weet u zeker dat uw data in vertrouwde handen is en blijft. Beheer mobile devices veilig in combinatie met Mobile Device Management (MDM). Connect wordt gebruikt in combinatie met onder andere SOTI MobiControl, AirWatch, MobileIron en Samsung KNOX.

  On-premise of via de cloud

  Connect is flexibel in te richten. Kies voor een on-premise oplossing gebruikmakend van uw eigen IT-infrastructuur of een Sigmax cloud oplossing. Onze omgevingen zijn ISO 27001 en SOC2 gecertificeerd en we kunnen u helpen bij het veilig en beheersbaar inrichten van uw eigen cloud omgeving. Ons datacentrum voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, toegang en afscherming.

  Case

  Maas International

  Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Saval

  Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax Field Service Solutions.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Teeuwissen

  De rioolreinigingsexperts van Teeuwissen Rioolreiniging werken met Connect van Sigmax Field Service Solutions. Circa 100 professionals registreren met de mobiele softwareoplossing van Sigmax Field Service Solutions hun werkzaamheden digitaal waardoor het bedrijf uit Huizen voorgoed vaarwel zegt tegen de papieren werkbonnen.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Wooncorporatie De Key

  Ruim 40 vakmannen van Wooncorporatie De Key verlenen huurders dagelijks de best mogelijke service. Sigmax Field Service Solutions hielp de Amsterdamse woningcorporatie bij de overstap naar een nieuwe mobiele applicatie ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

  Lees deze caseCheck alle cases