Connect Mobile

Toegroeien naar een efficiënte field serviceorganisatie? Maak kennis met Connect!

De voordelen van Connect

  • Mogelijkheid tot offline doorwerken, vanuit cloud of on premise
  • Verhoogde efficiency door integratie met barcode scanners en (mobiele) printers
  • Naadloze integratie met ERP systemen (o.a. Microsoft Dynamics Navision, SAP, Oracle, AFAS en Salesforce)
  • Volledige statusinformatie middels het KPI dashboard
  • Dankzij analysemogelijkheden inzicht krijgen voor besluitvorming op tactisch en strategisch niveau

 

Connect Mobile

Naadloze integratie

Sigmax Connect beschikt over standaard koppelingen naar uw ERP en plansysteem zodat u informatie vanuit het veld direct kunt verwerken. Volg real-time waar uw servicemonteurs zich bevinden, werk automatisch uw urenregistratie bij en zorg ervoor dat uw servicemonteurs de volgende dag weer voldoende voorraad bij zich hebben.

De standaard koppelingen van Sigmax zijn al succesvol geïntegreerd met Aareon, AFAS, Centric, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, SAP en vele anderen.

onderhouds-en installatiebedrijven

Optimaal beveiligd

Connect is veilig in gebruik en beheer. Alle verbindingen zijn versleuteld en op client-databases wordt standaard encryptie toegepast. Zo weet u zeker dat uw data in vertrouwde handen is en blijft. Beheer mobile devices veilig in combinatie met Mobile Device Management (MDM). Connect wordt gebruikt in combinatie met onder andere SOTI MobiControl, AirWatch, MobileIron en Samsung KNOX.

On-premise of via de cloud

Sigmax Connect is flexibel in te richten. Kies voor een on-premise oplossing gebruikmakend van uw eigen IT-infrastructuur of een Sigmax cloud oplossing. Onze omgevingen zijn ISO 27001 en SOC2 gecertificeerd en we kunnen u helpen bij het veilig en beheersbaar inrichten van uw eigen cloud omgeving. Ons datacentrum voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, toegang en afscherming.

Sigmax praktijkcases

Case

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Teeuwissen

De rioolreinigingsexperts van Teeuwissen Rioolreiniging werken met Connect van Sigmax. Circa 100 professionals registreren met de mobiele softwareoplossing van Sigmax hun werkzaamheden digitaal waardoor het bedrijf uit Huizen voorgoed vaarwel zegt tegen de papieren werkbonnen.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Wooncorporatie De Key

Ruim 40 vakmannen van Wooncorporatie De Key verlenen huurders dagelijks de best mogelijke service. Sigmax hielp de Amsterdamse woningcorporatie bij de overstap naar een nieuwe mobiele applicatie ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

Lees deze caseCheck alle cases
Ontdek hoe we uw helpen uw doelen te realiseren

Connect Planning

Connect Planning biedt u een digitaal planbord, routeoptimalisatie en integratie met Connect Mobile.

 

 

 

Ontdek meer

Implementatie, beheer en consultancy

Uw serviceorganisatie wil optimaal gebruik maken van software oplossingen. Daarvoor leveren we de beste support en ondersteunende diensten.

 

Ontdek meer

Field Service Groei Model

Hoe presteert uw serviceorganisatie? Het Field Service Groei Model is het antwoord voor een klantgedreven toekomst met uw serviceorganisatie als vertrekpunt.

 

Ontdek meer