Connect IoT

Het Internet of Things (IoT), in combinatie met de juiste data, stelt organisaties in staat om apparatuur in real-time te monitoren. Groei toe naar predictive maintenance samen met Connect IoT.

Verlaag het aantal storingen en krijg grip op onderhoud

Onderhoud komt voor organisaties vaak te vroeg of te laat. De kunst voor innovatief opererende ondernemingen, is het precieze moment te kennen waarop machines of apparaten onderhoud vereisen. Het Internet of Things biedt hierin een uitkomst. Sigmax Field Service Solutions maakt met zijn IoT solutions de staat van devices inzichtelijk en laat zo, eventueel met alarmering, eenvoudig onderhoud en beheer van assets voorspellen. Op die manier worden kosten bespaard en verlaagt u het aantal storingen.

Naast predictive maintenance ook track-and-trace

Connect IoT van Sigmax Field Service Solutions maakt gebruik van gestandaardiseerde adapterprotocollen en dataverwerkingsdiensten die maatwerk leveren op iedere denkbare locatie. Dankzij actuele data vanaf sensoren over objecten, krijgt u meer inzicht in de status van waardevolle componenten en systemen, zowel in- als outdoor. Bovendien kunt u met IoT technologie (in combinatie met GPS of LoRa) plaatsbepaling op assets doen en de beweging van objecten in real-time volgen of direct weten waar een meting vandaan komt.

Asset management

Data maakt inzichtelijk hoe objecten of (onderdelen van) apparaten presteren. Afhankelijk van de wensen kan hierop een alarmering of handeling voor onderhoud worden afgestemd. Wilt u voorop lopen? Sigmax Field Service Solutions beschikt over beproefde expertise en waar nodig over een uitgebreid partnernetwerk om toepassing van predictive maintenance en IoT asset management mogelijk maken. Op basis van uw klantbehoeften kunnen we voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing voorstellen.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

  U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

  Sigmax praktijkcases

  Inspectation

  Aan het spoornet in Nederland worden steeds hogere eisen gesteld. Het realiseren van de ambities van overheden en vervoerders begint met een betrouwbare infrastructuur. Sigmax helpt Inspectation met het monitoren van cruciale assets in het spoornetwerk.

  Lees deze caseCheck alle cases

  VRM

  De LevelLog is een innovatief product dat het monitoren van grondwaterstanden met het Internet of Things koppelt. Baanbrekende technologie van Sigmax ondersteunt de vernieuwende visie van de Apeldoornse leverancier VRM op grondwaterniveaumetingen.

  Lees deze caseCheck alle cases
  Sigmax empowers professionals samen met