IoT Onderhoud en Field Service

Met behulp van het Internet of Things (IoT) weet Sigmax oplossingen te realiseren die organisaties onder de streep laten besparen op onderhoud en beheer, waardoor ze beter kunnen concurreren in een competitieve markt met hoge verwachtingen.

Verlaag het aantal storingen en krijg grip op onderhoud

Onderhoud komt voor organisaties vaak te vroeg of te laat. De kunst voor innovatief opererende ondernemingen, is het precieze moment te kennen waarop machines of apparaten onderhoud vereisen. Het Internet of Things biedt hierin een uitkomst. Sigmax maakt met zijn IoT solutions de staat van devices inzichtelijk en laat zo, eventueel met alarmering, eenvoudig onderhoud en beheer van assets voorspellen. Op die manier worden kosten bespaard en verlaagt u het aantal storingen.

Naast predictive maintenance ook track-and-trace

De IoT Solutions van Sigmax maken gebruik van gestandaardiseerde adapterprotocollen en dataverwerkingsdiensten die maatwerk leveren op iedere denkbare locatie. Dankzij actuele data vanaf sensoren over objecten, krijgt u meer inzicht in de status van waardevolle componenten en systemen, zowel in- als outdoor. Bovendien kunt u met IoT technologie (in combinatie met GPS of LoRa) plaatsbepaling op assets doen en de beweging van objecten in real-time volgen of direct weten waar een meting vandaan komt.

Asset management

Data maakt inzichtelijk hoe objecten of (onderdelen van) apparaten presteren. Afhankelijk van de wensen kan hierop een alarmering of handeling voor onderhoud worden afgestemd. Wilt u voorop lopen? Sigmax beschikt over beproefde expertise en waar nodig over een uitgebreid partnernetwerk om toepassing van predictive maintenance en IoT asset management mogelijk maken. Op basis van uw klantbehoeften kunnen we voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing voorstellen.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Sigmax praktijkcases

Inspectation

Aan het spoornet in Nederland worden steeds hogere eisen gesteld. Het realiseren van de ambities van overheden en vervoerders begint met een betrouwbare infrastructuur. Sigmax helpt Inspectation met het monitoren van cruciale assets in het spoornetwerk.

Lees deze caseCheck alle cases

VRM

De LevelLog is een innovatief product dat het monitoren van grondwaterstanden met het Internet of Things koppelt. Baanbrekende technologie van Sigmax ondersteunt de vernieuwende visie van de Apeldoornse leverancier VRM op grondwaterniveaumetingen.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met