Is uw ICT al een strategisch wapen?

ICT is een strategische tool waarmee u concurrenten voor kunt blijven. Het belang van een strategische afstemming tussen business en ICT is daarom groot. Hoe breng je ICT in lijn met de business? En hoe zorg je ervoor dat je de synergie behoudt?

consultancy

Sigmax levert: uw ICT-roadmap naar business excellence

Op basis van een analyse van de mensen, processen en techniek in uw organisatie vertalen onze ICT consultants uw strategische doelstellingen door naar toekomstbestendige ICT-oplossingen. Oplossingen die u in staat stellen iedere dag weer te excelleren in uw business.

ICT Consultancy

Onze ICT-consultants denken graag met u mee over concrete ICT-vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van licenties, compliancy en security. Complexe vraagstukken die vragen om specialistische kennis om tot de juiste inzichten en oplossingen te komen en die zij graag voor u inzetten.

Neem contact met ons op

ICT Adviesrapportage

Een tastbaar adviesrapport nodig voor uw accountant of interne besluitvorming? In onze adviesrapportage vatten wij onze analyse en advies- en verbeterpunten samen in een overzichtelijk rapport. Dat kan een Second Opinion, een Security Scan of een analyse van de actuele staat van uw netwerk zijn.

Neem contact met ons op

 

ICT Workshops & trainingen

Stimuleer goed gebruik van uw ICT-omgeving en laat uw professionals trainen door de specialisten van Sigmax. Onze voor u op maat gemaakte workshops & trainingen zijn gericht op snelheid, efficiency en effectiviteit in werken. Vertrouwd raken met ICT zorgt voor deze juiste manier van ICT gebruik.

Neem contact met ons op

Sigmax praktijkcases

Timing Uitzendbureau

Beschikken over actuele, aan de vraag beantwoordende ICT zonder zelf eigenaar te zijn van infrastructuur? Het partnership met Sigmax stelt Timing in staat onderscheidend in de markt te opereren met krachtige technologie.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met