Is uw ICT al een strategisch wapen?

ICT is een strategische tool waarmee u concurrenten voor kunt blijven. Het belang van een strategische afstemming tussen business en ICT is daarom groot. Hoe breng je ICT in lijn met de business? En hoe zorg je ervoor dat je de synergie behoudt?

consultancy

Sigmax levert: uw ICT-roadmap naar business excellence

Op basis van een analyse van de mensen, processen en techniek in uw organisatie vertalen onze ICT consultants uw strategische doelstellingen door naar toekomstbestendige ICT-oplossingen. Oplossingen die u in staat stellen iedere dag weer te excelleren in uw business.

ICT Consultancy

Onze ICT-consultants denken graag met u mee over concrete ICT-vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van licenties, compliancy en security. Complexe vraagstukken die vragen om specialistische kennis om tot de juiste inzichten en oplossingen te komen en die zij graag voor u inzetten.

Neem contact met ons op

ICT Adviesrapportage

Een tastbaar adviesrapport nodig voor uw accountant of interne besluitvorming? In onze adviesrapportage vatten wij onze analyse en advies- en verbeterpunten samen in een overzichtelijk rapport. Dat kan een Second Opinion, een Security Scan of een analyse van de actuele staat van uw netwerk zijn.

Neem contact met ons op

 

ICT Workshops & trainingen

Stimuleer goed gebruik van uw ICT-omgeving en laat uw professionals trainen door de specialisten van Sigmax. Onze voor u op maat gemaakte workshops & trainingen zijn gericht op snelheid, efficiency en effectiviteit in werken. Vertrouwd raken met ICT zorgt voor deze juiste manier van ICT gebruik.

Neem contact met ons op

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met