CityPermit van Sigmax

BackOffice

De CP BackOffice is één centrale plek waar het beheer en de uitgiften van vergunningen geregeld worden. De City Permit BackOffice is eenvoudig in gebruik en ondersteunt gebruikers optimaal.

Vraag een demo aan

Zorgeloos Parkeren

De City Permit BackOffice is eenvoudig in gebruik en ondersteunt gebruikers optimaal. Automatische controle op een correcte en volledige invoer van gegevens vindt plaats voordat een aanvraag kan worden omgezet in een vergunning. Alle voor gemeentespecifieke type vergunningen en ontheffingen, spelregels, benodigde documentatie en de uitzonderingen daarop zijn in het systeem geïntegreerd. Baliemedewerkers hebben zo altijd alle juiste informatie bij de hand om een aanvraag te verwerken.

Een krachtige managementtool

CityPermit maakt voor elke aanvraag een centraal digi­taal dossier aan. Genereer heldere managementoverzichten, eventueel gespecificeerd naar wijk of stadsgebied of met bijbehorende statussen, termijnen en tarieven of vraag specifieke informatie op over de reden van afwijzing of de contactgegevens van de aanvrager. Deze dossiers zijn te gebruiken binnen een zakensysteem.

Het werkt overal

De City Permit BackOffice is een onlinedienst en kan door Sigmax worden gehost. Dit brengt belangrijke voordelen met zich mee. De belasting voor de ICT-afdeling is hierdoor minimaal en het systeem kan altijd en overal via een beveiligde verbinding worden geraadpleegd. Daarnaast kan altijd over de laatste updates worden beschikt. Ook treedt Sigmax op als supportpartner voor gebruikers.

  • Gemakkelijk aanvragen van vergunningen en ontheffingen via een online webportaal
  • Directe toetsing van beleid vóórdat aanvragen worden ingediend
  • Overzicht en beheer vanuit één centrale plek
  • Volledig automatische verstrekking van ontheffingen en vergunningen mogelijk

Kies ook voor CityPermit

Wilt u weten wat Sigmax voor uw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op en vraag een gratis demo aan. We lichten u de mogelijkheden graag toe.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Waarom kiezen voor Sigmax

21

Jaar ervaring

4

Business units

4

Landen

360+

Klanten

160+

Sigmax professionals

27

IT specialisten

91

Software Developers

100%

Empowering Professionals Everywhere

Ontdek Sigmax
Sigmax empowers professionals samen met