Field Mobility Suite

De Field Mobility Suite is ons standaard softwarepakket voor uw mobiele workforce. Ons uitgangspunt is dat de Field Mobility Suite werkt op basis van workflowconfiguratie waarmee u meerdere serviceprocessen configureert. Dit maakt de Field Mobility Suite het mobiele softwarepakket voor serviceorganisaties die succesvol willen groeien.
Vraag een demo aan

Standaard software voor uw mobiele workforce

  • Beschikbaar als native app voor Android & Windows 10
  • Meerdere workflows configureren met één applicatie
  • Optimaal voor rugged gebruikt maar ook geschikt voor tablet en smartphone
  • Altijd offline doorwerken en nooit orders missen dankzij onze synchronisatietechnologie
  • Nog sneller werken dankzij integratie met barcode scanners, mobiele printers en printterminals
  • Integreert naadloos in uw eigen IT-omgeving

 

Sigmax Field Mobility Suite devices

Naadloze integratie

De Field Mobility Suite beschikt over standaard koppelingen naar uw ERP en plansysteem zodat u informatie vanuit het veld direct kunt verwerken. Volg real-time waar uw servicemonteurs zich bevinden, werk automatisch uw urenregistratie bij en zorg ervoor dat uw servicemonteurs de volgende dag weer voldoende voorraad bij zich hebben.

De standaard koppelingen van Sigmax zijn al succesvol geïntegreerd met Aareon, Centric, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, SAP en vele anderen.

onderhouds-en installatiebedrijven

Optimaal beveiligd

De Field Mobility Suite is veilig in gebruik en beheer. Alle verbindingen zijn versleuteld en op client-databases wordt standaard encryptie toegepast. Zo weet u zeker dat uw data in vertrouwde handen is en blijft.

Beheer mobile devices veilig in combinatie met Mobile Device  Management (MDM). De Field Mobility Suite wordt gebruikt in combinatie met onder andere SOTI MobiControl, AirWatch, MobileIron en Samsung KNOX. Het is mogelijk om mee te kijken op afstand en om onderscheid te maken tussen werk en prive data. Handig als u gebruik maakt van een flexibele workforce met een bring-your-owndevice (BYOD) policy.

On-premise of via de cloud

De Field Mobility Suite is flexibel in te richten. Kies voor een on-premise oplossing gebruikmakend van uw eigen IT-infrastructuur of kies voor Sigmax cloud oplossing. Onze omgevingen zijn ISO en SOCII gecertificeerd en we kunnen u helpen bij het veilig en beheersbaar inrichten van uw eigen cloud omgeving. Ons datacentrum voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, toegang en afscherming.

Ontdek in 1 minuut hoe wij u succesvol laten groeien
Meer weten over onze software & support?

Module overzicht

Alle functies van de Field Mobility Suite in een handig overzicht.

Support pakketten

Kies het supportpakket dat bij uw serviceorganisatie past.

Diensten

Ontdek waarmee Sigmax uw serviceorganisatie het beste kan ondersteunen.

Ontdek hoe we uw helpen uw doelen te realiseren

Field Service Groei Model 

Het Field Service Groei Model is het antwoord voor een klantgedreven toekomst met uw serviceorganisatie als vertrekpunt.

Ontdek meer

Support & Ondersteuning

Uw serviceorganisatie wil optimaal gebruik maken van onze oplossingen. Daarvoor leveren we de beste support en ondersteunende diensten.

Ontdek meer 

Field Service Academy

We verzorgen diverse gebruikerstrainingen voor een excellent gebruik en beheer van mobiele software en mobile devices in uw organisatie.

Vraag informatie aan

Blijf up-to-date

Als u op de hoogte wilt blijven van actuele ontwikkelingen bij Sigmax en op het gebied van Field Mobility, kunt u zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met de Field Service Suite.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. De  Field Service Suite ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Teeuwissen

De rioolreinigingsexperts van Teeuwissen Rioolreiniging werken met Field Mobility Suite van Sigmax. Circa 100 professionals registreren met de mobiele softwareoplossing van Sigmax hun werkzaamheden digitaal waardoor het bedrijf uit Huizen voorgoed vaarwel zegt tegen de papieren werkbonnen.

Lees deze caseCheck alle cases

Welzorg

De servicemonteurs van Welzorg repareren elke dag zorghulpmiddelen zoals rollators, scootmobielen en rolstoelen. “De Field Service Suite maakt het mogelijk om onze klanten spoedig te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier”, vertelt Sabine Doets, Manager ICT bij Welzorg.

Lees deze caseCheck alle cases

Woningcorporatie De Alliantie

De Alliantie heeft ‘hart voor wonen’  en besloot om de field service voor reparatie en inspectie van bijna 60.000 woningen te automatiseren. ORTEC & Sigmax hielp de woningcorporatie hierbij.

Lees deze caseCheck alle cases

Wooncorporatie De Key

Ruim 40 vakmannen van Woonstichting De Key verlenen huurders dagelijks de best mogelijke service. Sigmax hielp de Amsterdamse woningcorporatie bij de overstap naar een nieuwe mobiele applicatie ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

Lees deze caseCheck alle cases

Waarom groeien met Sigmax?

  • Vertrouw op de kennis van experts van Sigmax. We hebben ruim 17 jaar ervaring met het automatiseren van serviceorganisaties
  • De zekerheid van standaard oplossingen die zichzelf hebben bewezen in de praktijk.
  • Samenwerking met strategische partners op het gebied van IT-integratie, mobiele hardware, business intelligence en mobile lifecycle management
  • Een optimale ondersteuning van gebruikers tijdens het project, en ook na afloop.

 

Meer weten?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie op of plan een afspraak. We lichten u de mogelijkheden graag toe in een gesprek.

 

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Bekijk ook de volgende oplossingen
Sigmax empowers professionals samen met