Field Service Diensten

Field Service Diensten

Ons doel is ervoor zorgen dat uw serviceorganisatie optimaal gebruik kan maken van onze oplossingen. We ondersteunen u tijdens elke stap die uw wilt gaan zetten. Ontdek hier hoe we implementaties ondersteunen, diensten op maat leveren en uw organisatie ontzorgen op het gebied van ICT-infrastructuur.
Vraag meer informatie aan

Bekijk hier hoe wij u onbezorgd laten werken

Implementatie services

Onze implementatiespecialisten begeleiden u voor, tijdens en na de implementatie van uw field-service oplossing op basis van de ‘crawl-walk-run’ aanpak.

Managed services

Onze  technische specialisten ontzorgen u volledig op het gebied van IT-infrastructuur, zowel on-premise als in de cloud.

Consulting services

Onze business specialisten voegen meer waarde toe aan uw service-organisatie en helpen u bij het nemen van de juiste strategische besluiten.

Implementatie services

In fasen over op een nieuwe werkwijze

Sigmax weet wat er nodig is om een succesvolle, volledige geïntegreerde en veilige oplossing in te richten binnen serviceorganisaties. U ziet dit terug in onze implementatieaanpak. Zo kiezen we bewust voor de ‘crawl-walk-run’ methode. Een implementatiemethode die het mogelijk maakt om eenvoudig tussentijds bij te sturen. En waarmee u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze professionals helpen u ook bij de interne begeleiding van uw serviceorganisatie naar de nieuwe werkwijze. Zo weet u zeker dat de invoering van een nieuwe oplossing een succes wordt.

 • Succesvolle implementatie ondersteuning met onze beproefde crawl-walk-run aanpak
 • Kennis en expertise op het gebied van implementatie, configuratie en integratie
 • Intensieve begeleiding van uw serviceorganisatie

Meer informatie aanvragen

Managed services

De beste support voor een optimaal gebruik

Afhankelijk van uw wensen kunt u uw field service oplossing bij Sigmax hosten in de cloud of binnen uw ICT omgeving op locatie. Afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement. Zo weet u precies wat u van onze service mag verwachten bij calamiteiten, hoe vaak we de prestaties van de Field Service Suite meten en wanneer we behaalde resultaten terugkoppelen.

 • Cloud & On-premise. Kies voor een inrichting die aansluit bij uw IT-infrastructuur behoeftes
 • Applicatiebeheer. Indien u geen omkijken wenst naar een gecontroleerde uitrol
 • Monitoring & Control. Stel uw eigen Service Level Agreement samen indien u 24/7 monitoring en support wenst

Meer informatie aanvragen

Consulting services

Een helder advies op maat

Onze business specialisten helpen u verder met uw field-service uitdagingen. Zo beoordelen zij aan de hand van ons Field Service Groei Model ™ waar de kansen en uitdagingen voor uw organisatie liggen. Ook helpen zij u met investeringsbeslissingen van uw serviceorganisatie op het gebied van proces, implementatie en organisatie. Hoe u meer klanttevredenheid behaalt, hoe uw serviceproces verandert door branchespecifieke trends of hoe u omgaat met de service uitdagingen van morgen. Wat uw uitdaging ook is,  we adviseren u graag.

 • Business specialisten met jarenlange field service praktijkervaring
 • Concreet en helder advies gebaseerd op ons Field Service Groei Model ™
 • Een groot partner netwerk

Meer informatie aanvragen

Field Service diensten

Blijf up-to-date

Als u op de hoogte wilt blijven van actuele ontwikkelingen bij Sigmax en op het gebied van Field Mobility, kunt u zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met de Field Service Suite.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. De  Field Service Suite ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Teeuwissen

De rioolreinigingsexperts van Teeuwissen Rioolreiniging werken met Field Mobility Suite van Sigmax. Circa 100 professionals registreren met de mobiele softwareoplossing van Sigmax hun werkzaamheden digitaal waardoor het bedrijf uit Huizen voorgoed vaarwel zegt tegen de papieren werkbonnen.

Lees deze caseCheck alle cases

Welzorg

De servicemonteurs van Welzorg repareren elke dag zorghulpmiddelen zoals rollators, scootmobielen en rolstoelen. “De Field Service Suite maakt het mogelijk om onze klanten spoedig te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier”, vertelt Sabine Doets, Manager ICT bij Welzorg.

Lees deze caseCheck alle cases

Woningcorporatie De Alliantie

De Alliantie heeft ‘hart voor wonen’  en besloot om de field service voor reparatie en inspectie van bijna 60.000 woningen te automatiseren. ORTEC & Sigmax hielp de woningcorporatie hierbij.

Lees deze caseCheck alle cases

Waarom groeien met Sigmax?

 • Vertrouw op de kennis van experts van Sigmax. We hebben ruim 17 jaar ervaring met het automatiseren van serviceorganisaties
 • De zekerheid van standaard oplossingen die zichzelf hebben bewezen in de praktijk.
 • Samenwerking met strategische partners op het gebied van IT-integratie, mobiele hardware, business intelligence en mobile lifecycle management
 • Een optimale ondersteuning van gebruikers tijdens het project, en ook na afloop.

Meer weten?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie op of plan een afspraak. We lichten u de mogelijkheden graag toe in een gesprek.

 

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons