Field Service Industries

Sigmax Field Service Solutions heeft in de afgelopen tien jaar specifieke domeinkennis opgebouwd in diverse branches. Hierdoor is Connect software uitgerust met verschillende functionaliteiten die passen bij uw serviceprocessen. In onze brochure vindt u een overzicht van alle functionaliteiten.

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze gratis brochure.

  Connect – De krachtige buitendienst oplossing voor uw branche

  Dankzij de eenvoudige en uitgebreide configuratiemogelijkheden is de software geschikt voor serviceorganisaties in alle soorten en maten. Door jarenlange ervaring hebben we specifieke domeinkennis opgebouwd in diverse branches, waardoor naadloze integratie met uw processen en systemen mogelijk is.

  Field Service Industries

  HVAC

  Asset beheer en onderhoud

  Zorghulpmiddelen

  Woningcorporaties

  Sigmax praktijkcases

  Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

  Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met Connect van Sigmax Field Service Solutions. Hiermee zijn de Field Service organisaties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Maas International

  Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Welzorg

  De servicemonteurs van Welzorg repareren elke dag zorghulpmiddelen zoals rollators, scootmobielen en rolstoelen. “Connect maakt het mogelijk om onze klanten spoedig te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier”, vertelt Sabine Doets, Manager ICT bij Welzorg.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Oplossing overzicht

  Met Connect Field Service software en kennis van onze consultants helpt Sigmax u te ontwikkelen tot een klantgedreven service organisatie.

  Connect software

  Connect, de field service software van Sigmax die uw totale buitendienst ondersteunt.

  Lees verder

  Connect diensten

  Ons doel is ervoor zorgen dat uw serviceorganisatie optimaal gebruik kan maken van onze field service software. Ontdek hier hoe we implementaties ondersteunen en diensten op maat leveren.

  Lees verder