ICT Consultancy

Is uw ICT al een strategisch wapen?

Sigmax levert – uw ICT-roadmap naar business excellence

Op basis van een analyse van de mensen, processen en techniek in uw organisatie vertalen onze ICT consultants uw strategische doelstellingen door naar toekomstbestendige ICT-oplossingen. Oplossingen die u in staat stellen iedere dag weer te excelleren in uw business.Op basis van een analyse van de mensen, processen en techniek in uw organisatie vertalen onze ICT consultants uw strategische doelstellingen door naar toekomstbestendige ICT-oplossingen. Oplossingen die u in staat stellen iedere dag weer te excelleren in uw business.

ICT Consultancy

Onze ICT-consultants denken graag met u mee over concrete ICT-vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van licenties, compliancy en security. Complexe vraagstukken die vragen om specialistische kennis om tot de juiste inzichten en oplossingen te komen en die zij graag voor u inzetten.

ICT Adviesrapportage

Een tastbaar adviesrapport nodig voor uw accountant of interne besluitvorming? In onze adviesrapportage vatten wij onze analyse en advies- en verbeterpunten samen in een overzichtelijk rapport. Dat kan een Second Opinion, een Security Scan of een analyse van de actuele staat van uw netwerk zijn.

ICT Workshops & trainingen

Stimuleer goed gebruik van uw ICT-omgeving en laat uw professionals trainen door de specialisten van Sigmax. Onze voor u op maat gemaakte workshops & trainingen zijn gericht op snelheid, efficiency en effectiviteit in werken. Vertrouwd raken met ICT zorgt voor deze juiste manier van ICT gebruik.

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Combineer ONE Solutions