Empowering professionals Sigmax

Een sterk ICT-fundament als basis voor groei

De ICT-infrastructuur is de basis van uw ICT-omgeving en daarmee van uw bedrijfsvoering. Deze basis moet staan als een huis en tegelijkertijd efficiënt mee kunnen bewegen met veranderingen in de markt en uw organisatie.

Sigmax bouwt uw ICT-fundament van morgen

Een sterk ICT-fundament is de basis voor ontwikkeling en groei van uw organisatie. Sigmax ontwikkelt en bouwt dit fundament op basis van uw bedrijfsdoelstellingen en de mensen, processen en techniek in uw organisatie. ICT hoort naadloos aan te sluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Sigmax verzorgt ook het volledige beheer van uw fundament, zodat u zich kunt concentreren op uw business.

Sigmax ONE Cloud

Het toekomstbestendige fundament van uw ICT-omgeving

Sigmax ONE Cloud is een moderne infrastructuur samengesteld op basis van uw doelstellingen, uw werkwijze en bestaande systemen en applicaties. De Sigmax ONE Cloud wordt geïmplementeerd als naadloos geïntegreerde totaaloplossing, inclusief state-of-the-art beveiliging, en centraal door ons voor u beheerd. U kunt capaciteit flexibel op- en af te schalen en betaalt per maand en naar gebruik. Voorkom verrassingen en maak gebruik van de ideale ICT-infrastructuur op maat.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Op maat voor u samengesteld, als totaaloplossing geïmplementeerd
  • Voordelen van verschillende cloudtypes in één
  • Flexibel capaciteit op- en afschalen
  • Van bezit naar gebruik; per maand betalen zonder onvoorziene kosten
  • Centraal voor u beheerd

Sigmax ONE Network

Een netwerk aansluitend op uw situatie

Met Sigmax ONE Network geniet u voor een vast bedrag per maand van een hoogwaardig netwerk: snel, veilig en altijd beschikbaar. Sigmax ONE Network bestaat uit verschillende netwerkcomponenten die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften. Sigmax ONE Network wordt geleverd inclusief implementatie, beheer en proactieve monitoring. Verdoe geen tijd meer met bekabeling, uitval en wachtwoordbeheer en betaal alleen voor de componenten die u daadwerkelijk gebruikt.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Netwerk met hoogwaardige componenten
  • Snel, veilig en altijd beschikbaar
  • Betalen per maand, naar gebruik
  • Inclusief implementatie, beheer en proactieve monitoring
  • Flexibel op- en afschalen
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met