Empowering professionals Sigmax

Een sterk ICT-fundament als basis voor groei

De ICT-infrastructuur is de basis van uw ICT-omgeving en daarmee van uw bedrijfsvoering. Deze basis moet staan als een huis en tegelijkertijd efficiënt mee kunnen bewegen met veranderingen in de markt en uw organisatie.

Sigmax bouwt uw ICT-fundament van morgen

Een sterk ICT-fundament is de basis voor ontwikkeling en groei van uw organisatie. Sigmax ontwikkelt en bouwt dit fundament op basis van uw bedrijfsdoelstellingen en de mensen, processen en techniek in uw organisatie. ICT hoort naadloos aan te sluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Sigmax verzorgt ook het volledige beheer van uw fundament, zodat u zich kunt concentreren op uw business.

Sigmax ONE Cloud

Het toekomstbestendige fundament van uw ICT-omgeving

Sigmax ONE Cloud is een moderne infrastructuur samengesteld op basis van uw doelstellingen, uw werkwijze en bestaande systemen en applicaties. De Sigmax ONE Cloud wordt geïmplementeerd als naadloos geïntegreerde totaaloplossing, inclusief state-of-the-art beveiliging, en centraal door ons voor u beheerd. U kunt capaciteit flexibel op- en af te schalen en betaalt per maand en naar gebruik. Voorkom verrassingen en maak gebruik van de ideale ICT-infrastructuur op maat.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Op maat voor u samengesteld, als totaaloplossing geïmplementeerd
  • Voordelen van verschillende cloudtypes in één
  • Flexibel capaciteit op- en afschalen
  • Van bezit naar gebruik; per maand betalen zonder onvoorziene kosten
  • Centraal voor u beheerd

Sigmax ONE Network

Een netwerk aansluitend op uw situatie

Met Sigmax ONE Network geniet u voor een vast bedrag per maand van een hoogwaardig netwerk: snel, veilig en altijd beschikbaar. Sigmax ONE Network bestaat uit verschillende netwerkcomponenten die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften. Sigmax ONE Network wordt geleverd inclusief implementatie, beheer en proactieve monitoring. Verdoe geen tijd meer met bekabeling, uitval en wachtwoordbeheer en betaal alleen voor de componenten die u daadwerkelijk gebruikt.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Netwerk met hoogwaardige componenten
  • Snel, veilig en altijd beschikbaar
  • Betalen per maand, naar gebruik
  • Inclusief implementatie, beheer en proactieve monitoring
  • Flexibel op- en afschalen
Sigmax praktijkcases

Crematoria Twente

Dagelijks vinden in de verschillende vestigingen van Crematoria Twente tientallen plechtigheden plaats. Daarmee is het de grootste crematorium-organisatie van Nederland. Met de groei van het bedrijf en de toename in snelheid van technische ontwikkelingen, nam evenredig de ICT-behoefte toe. Om de ambities van Crematoria Twente te ondersteunen, werd overgestapt op Sigmax ONE Cloud en ONE Communications.

Lees deze caseCheck alle cases

Intersnack

Een leverancier moet de wensen van een klant niet alleen begrijpen, maar ook kunnen doorgronden. Alleen zo bouw je een partnerschap op dat rust op wederzijds vertrouwen. Voor foodfabrikant Intersnack vormt de betrouwbare ICT-infrastructuur van Sigmax de hoeksteen van duurzaam zakelijk succes.

Lees deze caseCheck alle cases

LabMicTa & LabPON

Eind 2013 verhuisden LabMicTA en LabPON naar een nieuw kantoorpand. De organisatie greep deze gelegenheid aan om de bestaande, verouderde ICT-infrastructuur te vervangen door een moderne en toekomstgerichte omgeving. Sigmax realiseerde ‘life-critical’ infrastructuur voor beide laboratoria.

Lees deze caseCheck alle cases

Maars Living Walls

Wie op zoek is naar een wand voor een kantoor, winkel of ander zakelijke bestemming, komt al snel uit bij Maars Living Walls. Sigmax levert bij wereldwijde marktleider in flexibele wandoplossingen uit Harderwijk de complete IT-infrastructuur en voert supporttaken uit.

Lees deze caseCheck alle cases

Nationaal Muziekkwartier

Het Muziekkwartier is het bruisend cultureel hart van Enschede. Sigmax realiseerde voor vier verschillende partners binnen deze samenwerking een stevig ICT-fundament.

Lees deze caseCheck alle cases

Pure Energie

In Nederland schakelen steeds meer huishoudens over op écht groene stroom. Pure Energie, de energieleverancier die liefst vijf keer op rij is uitgeroepen tot groenste aanbieder van Nederland, groeit samen met ICT-partner Sigmax explosief.

Lees deze caseCheck alle cases

Timing Uitzendbureau

Beschikken over actuele, aan de vraag beantwoordende ICT zonder zelf eigenaar te zijn van infrastructuur? Het partnership met Sigmax stelt Timing in staat onderscheidend in de markt te opereren met krachtige technologie.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met