ICTSpecialisten

ICT Specialisten

Sigmax gelooft dat ICT het fundament is dat u in staat stelt om uw organisatiedoelstellingen te behalen. De inzet van ICT wordt door Sigmax dan ook als belangrijk instrument gezien dat samen met de juiste mensen en gedeelde ambities leidt tot het beste resultaat.

Wie zijn wij?

We geloven dat ICT het fundament is dat u in staat stelt om uw organisatiedoelstellingen te behalen. We zien de inzet van ICT als krachtig middel, dat samen met de juiste mensen en gedeelde ambities leidt tot het meest waardevolle resultaat. Het daarbij continu overtreffen van uw verwachtingen over onze dienstverlening is wat ons drijft.

Verschil maken met partnership

Wij gaan op verschillende niveaus een partnership aan met
onze klanten. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau
zorgen we ervoor dat u meer waarde uit ICT haalt.

Operationeel partnership

Keeping the
lights on

Met Sigmax als operationeel ICT-partner kunt u erop rekenen dat uw ICT het gewoon doet. Altijd en overal.

Tactisch partnership

Work smarter,
perform better

Steeds sneller, beter en goedkoper werken met Sigmax als tactisch ICT-partner.

Strategisch partnership

Staying
ahead

Blijf de ontwikkelingen vóór met ICT als strategisch wapen en Sigmax als uw strategisch ICT-partner.

FitsEverywhere

Meer waarde uit ICT

Hoe beter wij uw business kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren. Zowel op het gebied van de juiste ICT oplossing maar ook als partner denken wij graag met u mee. Uw bedrijfsinnovaties en de vernieuwingen op technologisch vlak vragen om een persoonlijke en proactieve samenwerking tussen uw organisatie en Sigmax. Samen ontwikkelen wij een omgeving die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Zo kunt u doen wat voor u telt; excelleren in uw business.

Volg onze Showcase op LinkedIn

ONE Solutions

Voor ondernemers die slimmer willen werken, hebben wij ONE Solutions ontwikkeld. Sigmax ONE Solutions is de beste totaaloplossing als het gaat om een veilige, efficiënte en op maat gemaakte ICT-omgeving. Al onze ONE Solutions zijn volledig op elkaar afgestemd en zo ingericht dat u altijd de juiste oplossing in huis heeft. U kiest met ONE Solutions voor een oplossing die resulteert in aantoonbare waarde voor uw organisatie en ervoor zorgt dat u gewoon lekker kunt blijven werken. Altijd en overal!

Download hier de brochure

ONE Services

ONE Services bieden dienstverlening waarbij u centraal staat. Wij nemen u de zorg voor beheer van een complexe omgeving uit handen en bieden u te allen tijde ondersteuning bij het werken met ICT. De ONE Services bestaan uit gestandaardiseerde service modules, die gezamenlijk als één service oplossing op maat gebundeld kunnen worden. De diensten zijn helder beschreven en u weet van tevoren wat u kunt verwachten. Proactief, flexibel en geen verrassingen.

Download hier de brochure

Onze expertisegebieden en oplossingen

E-books en papers

Op deze pagina vind u diverse documenten en rapporten in relatie tot actuele onderwerpen als digitale transformatie en GDPR.

Downloads

ICTDownloads

Crematoria Twente

Dagelijks vinden in de verschillende vestigingen van Crematoria Twente tientallen plechtigheden plaats. Daarmee is het de grootste crematorium-organisatie van Nederland. Met de groei van het bedrijf en de toename in snelheid van technische ontwikkelingen, nam evenredig de ICT-behoefte toe. Om de ambities van Crematoria Twente te ondersteunen, werd overgestapt op Sigmax ONE Cloud en ONE Communications.

Lees deze caseCheck alle cases

Maars Living Walls

Wie op zoek is naar een wand voor een kantoor, winkel of ander zakelijke bestemming, komt al snel uit bij Maars Living Walls. Sigmax levert bij wereldwijde marktleider in flexibele wandoplossingen uit Harderwijk de complete IT-infrastructuur en voert supporttaken uit.

Lees deze caseCheck alle cases

Nationaal Muziekkwartier

Het Muziekkwartier is het bruisend cultureel hart van Enschede. Sigmax realiseerde voor vier verschillende partners binnen deze samenwerking een stevig ICT-fundament.

Lees deze caseCheck alle cases

OPRA Turbines

Op het High Tech Systems Park in Hengelo (Ov) huist OPRA Turbines, een innovatieve fabrikant met een zeer internationaal profiel. Wij spraken met General Manager/Operations Frank Sanders over de overstap op Sigmax ONE Cloud en ONE Network.

Lees deze caseCheck alle cases

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Sigmax bij Prescan de werkplek oplossing ONE Workspace, aangevuld met telefonie via ONE Communications. Wij spraken ICT Manager Edwin Kortleve op de locatie in Baarn over het partnership.

Lees deze caseCheck alle cases

Pure Energie

In Nederland schakelen steeds meer huishoudens over op écht groene stroom. Pure Energie, de energieleverancier die liefst vijf keer op rij is uitgeroepen tot groenste aanbieder van Nederland, groeit samen met ICT-partner Sigmax explosief.

Lees deze caseCheck alle cases

Timing Uitzendbureau

Beschikken over actuele, aan de vraag beantwoordende ICT zonder zelf eigenaar te zijn van infrastructuur? Het partnership met Sigmax stelt Timing in staat onderscheidend in de markt te opereren met krachtige technologie.

Lees deze caseCheck alle cases