MobilePolice Sigmax solution

MobilePolice

MobilePolice  is een draagbare en integrale oplossing voor digitale handhaving van de openbare orde. De applicatie vereenvoudigt de taken – en de administratie – van de politie aanzienlijk.

Verbaliseren op alle overtredingen uit het feitenboekje

MobilePolice is een compleet digitaal naslagwerk en bevat het volledige feitenboekje. Speciaal  voor verkeershandhavingsteams bevat het systeem een speerpunten menu, GRASHELM mobiel menu, om snel feiten in elke afzonderlijke categorie te vinden.

Slimme technologie

Slimme technologie maakt het werk van verbalisanten makkelijker. Bijvoorbeeld door het kunnen uitlezen van rijbewijzen en bevragen van gegevens via een real-time koppeling met de RDW.

Meer dan een digitaal bonnenboekje

MobilePolice is uitbreidbaar met modules – voor oa. kentekenherkenning, fotografische vastlegging en GPS-plaatsbepaling.  Ook kan MobilePolice afgestemd worden op uw specifieke wensen.  Het systeem is zowel inzetbaar voor de Basispolitiezorg als de specialistische taken van verkeershandhavingsteams, milieupolitie, recherche, vreemdelingenpolitie en wijkagenten.

De componenten van MobilePolice

Mobiele applicatie

Waarop verbalisanten gegevens nakijken, proces-verbaal en foto’s maken

Compacte printer

Voor het printen van processen-verbaal

BackOffice

Voor het verwerken van gegevens. Biedt uitgebreide rapportage mogelijkheden

Bon geprint, administratie klaar

Zodra een proces-verbaal volledig en compleet is, print de verbalisant met één druk op de knop het proces-verbaal.  Daarmee is gelijk ook alle administratie gedaan. Automatisch worden alle gegevens doorgestuurd naar de backoffice voor verdere verwerking. Verbalisanten zijn de hele werktijd inzetbaar. Bovendien is een lage bonuitval realiseerbaar omdat processen-verbaal direct bekend zijn op het bureau.

Oog voor de praktijk

Sigmax weet hoe politieregio’s in Nederland hun kerntaken uitvoeren. U ziet dit terug in MobilePolice. We werken nauw samen met instanties die betrokken zijn bij het handhavingsproces, waaronder de RDW en het CJIB, en zijn we partner van vtsPN. We zoeken voortdurend naar nieuwe, kwalitatief betere en efficiëntere oplossingen. Oplossingen die het proces van opsporing & handhaving nog breder ondersteunen.

Waarom kiezen voor Sigmax

21

Jaar ervaring

4

Business units

4

Landen

360+

Klanten

160+

Sigmax professionals

27

IT specialisten

91

Software Developers

100%

Empowering Professionals Everywhere

Ontdek Sigmax
Sigmax empowers professionals samen met