ONE Cloud

ONE Cloud

Flexibel reageren vanuit een stabiele basis

5 voordelen van Sigmax ONE Cloud

 • Flexibel samengesteld
  Op basis van zowel private, public en on-premises cloudcomponenten
 • Werkt zoals u dat wenst
  Rekening houdend met specifieke wensen en zorg voor integratie
 • Security first
  Maak gebruik van gecertificeerde faciliteiten, voorzien van redundancy
 • Presteert optimaal
  Hoogstaande, schaalbare hardware voor snel werken, in alle activiteiten
 • Bespaar kosten
  Maandelijks één factuur op basis van enkel benodigde capaciteit

Flexibiliteit is voor elke onderneming één van de voorwaarden voor succes. Als het gaat om data-opslag en dataverwerking, bent u als organisatie het beste af met een stabiele oplossing die kan meegroeien met uw bedrijf.

De zekerheden van cloud computing
De cloud biedt vele voordelen: flexibiliteit, snelle beschikbaarheid van data en een veilig gevoel. Bij verlies of diefstal van een apparaat blijven bedrijfsgegevens veilig bewaard. Dat betekent dat u onbezorgd kunt ondernemen. Waar en wanneer u maar wenst!

De beste mix voor de beste ervaring
Met Sigmax ONE Cloud bepaalt u waar uw data staat en is deze altijd op veilige wijze beschikbaar. Maak gebruik van de perfecte mix in cloudconcepten. Overal en altijd.

Sigmax praktijkcases

Case

Pure Energie

In Nederland schakelen steeds meer huishoudens over op écht groene stroom. Pure Energie, de energieleverancier die liefst vijf keer op rij is uitgeroepen tot groenste aanbieder van Nederland, groeit samen met ICT-partner Sigmax explosief.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Cloud vanwege de gegarandeerde beschikbaarheid van 99,99%. Hierdoor zijn uw data en applicaties altijd voorhanden. U haalt met Sigmax ONE Cloud de altijd voor u perfecte mix van verschillende cloudconcepten in huis. Een cloudoplossing die met uw bedrijf meegroeit, met optimaal gebruik van flexibiliteit. Zo kunt u gewoon snel, veilig en prettig werken in de cloud. Altijd en overal.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions

Flexibele ICT oplossingen

Digitaal transformeren, efficiënter werken, van hoge investeringen naar voorspelbare kosten: voor ondernemers op zoek naar één antwoord hebben wij ONE Solutions ontwikkeld. Door deze oplossing te combineren met één of meerdere ONE Solutions vergroot u de effectiviteit van ONE Cloud. Al onze ONE Solutions zijn volledig op elkaar afgestemd en worden zo ingericht dat u altijd de juiste oplossing in huis heeft.