ONE Communications

ONE Communications

Vergroot zakelijke bereikbaarheid

5 voordelen van Sigmax ONE Communications

 • Flexibel samengesteld
  Zorg voor de inrichting passend bij de wensen van communiceren
 • Integratie met uw software
  Altijd de juiste gegevens voorhanden dankzij CRM en ERP software-integratie
 • Overal werken
  Maak gebruik van één nummer, op ieder toestel en op elke locatie
 • Geen onderhoud
  Besparen op beheer en onderhoud dankzij cloudsoftware
 • Bespaar kosten
  Geen initiële investeringen, direct aan de slag voor een vast bedrag

Het is vanzelfsprekend dat u als bedrijf altijd goed bereikbaar moet zijn. Bijvoorbeeld om op ieder gewenst moment uw klanten adequaat te woord te staan en effectief en snel te kunnen overleggen met collega’s. Met Sigmax ONE Communications bent u wanneer u wenst bereikbaar en maakt u veilig contact. Communiceer overal, op iedere plek en op elke wijze.

Wendbaar richting toekomst
Laat uw medewerkers wendbaar, flexibel en productief opereren met ONE Communications. Met ONE Communications richt u uw organisatie toekomstvast in.

Alles-in-één en één in alles
ONE Communications biedt u op het gebied van communicatie een totaaloplossing die verder gaat dan alleen telefonie. Toepassingen als Skype for Business, videobellen, bellen via desktop en mobiel bellen zijn allemaal geïntegreerd in deze oplossing.

Sigmax praktijkcases

Case

Crematoria Twente

Dagelijks vinden in de verschillende vestigingen van Crematoria Twente tientallen plechtigheden plaats. Daarmee is het de grootste crematorium-organisatie van Nederland. Met de groei van het bedrijf en de toename in snelheid van technische ontwikkelingen, nam evenredig de ICT-behoefte toe. Om de ambities van Crematoria Twente te ondersteunen, werd overgestapt op Sigmax ONE Cloud en ONE Communications.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Workspace om met de online desktop te werken die overal en op elk gewenst device beschikbaar is voor u en uw medewerkers. Of u nu een presentatie geeft op een laptop bij een klant, een mail beantwoordt op uw smartphone vanuit de trein of op uw eigen computer uw laatste aantekeningen wilt checken; met Sigmax ONE Workspace kunt u altijd en overal op een veilige manier inloggen op uw online werkplek.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions

Flexibele ICT oplossingen

Digitaal transformeren, efficiënter werken, van hoge investeringen naar voorspelbare kosten: voor ondernemers op zoek naar één antwoord hebben wij ONE Solutions ontwikkeld. Door deze oplossing te combineren met één of meerdere ONE Solutions vergroot u de effectiviteit van ONE Communications. Al onze ONE Solutions zijn volledig op elkaar afgestemd en worden zo ingericht dat u altijd de juiste oplossing in huis heeft.