ONE Communications

ONE Communications

Vergroot zakelijke bereikbaarheid

5 voordelen van Sigmax ONE Communications

 • Flexibel samengesteld
  Zorg voor de inrichting passend bij de wensen van communiceren
 • Integratie met uw software
  Altijd de juiste gegevens voorhanden dankzij CRM en ERP software-integratie
 • Overal werken
  Maak gebruik van één nummer, op ieder toestel en op elke locatie
 • Geen onderhoud
  Besparen op beheer en onderhoud dankzij cloudsoftware
 • Bespaar kosten
  Geen initiële investeringen, direct aan de slag voor een vast bedrag

Het is vanzelfsprekend dat u als bedrijf altijd goed bereikbaar moet zijn. Bijvoorbeeld om op ieder gewenst moment uw klanten adequaat te woord te staan en effectief en snel te kunnen overleggen met collega’s. Met Sigmax ONE Communications bent u wanneer u wenst bereikbaar en maakt u veilig contact. Communiceer overal, op iedere plek en op elke wijze.

Wendbaar richting toekomst
Laat uw medewerkers wendbaar, flexibel en productief opereren met ONE Communications. Met ONE Communications richt u uw organisatie toekomstvast in.

Alles-in-één en één in alles
ONE Communications biedt u op het gebied van communicatie een totaaloplossing die verder gaat dan alleen telefonie. Toepassingen als Skype for Business, videobellen, bellen via desktop en mobiel bellen zijn allemaal geïntegreerd in deze oplossing.

Sigmax praktijkcases

Case

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Workspace om met de online desktop te werken die overal en op elk gewenst device beschikbaar is voor u en uw medewerkers. Of u nu een presentatie geeft op een laptop bij een klant, een mail beantwoordt op uw smartphone vanuit de trein of op uw eigen computer uw laatste aantekeningen wilt checken; met Sigmax ONE Workspace kunt u altijd en overal op een veilige manier inloggen op uw online werkplek.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions