ONE Identity

ONE Identity

Met één inlog veilige toegang

5 voordelen van Sigmax ONE Identity

 • Uniformiteit
  Werk met één login voor bedrijfsnetwerk en applicaties
 • Veiliger werken
  Medewerkers loggen in met veilige en sterke autorisatiemethoden
 • Boost voor productiviteit
  Met één inlogactie houden medewerkers tijd over
 • Altijd in control
  Inzicht via een dashboard wie data bekijkt en gebruikt
 • Poets het wachtwoordprobleem weg
  Een veelvoud aan wachtwoorden is niet langer nodig

Net als uw fysieke kantoor, vragen uw interne en externe bedrijfsomgeving om beveiliging tegen inbraak en misbruik. Met ONE Identity minimaliseert u het risico op datalekken en cybercriminaliteit door medewerkers overal met een sterk en betrouwbaar wachtwoord te laten inloggen.

Einde van het wachtwoordprobleem
Met Sigmax ONE Identity wordt het bekende wachtwoordprobleem van dubbele en zwakke wachtwoorden opgelost. Toegang tot bestanden en applicaties wordt met deze cloudoplossing centraal achter de schermen geregeld. Minimaliseer risico’s op fouten, misbruik en voorkom administratieve rompslomp door een wildgroei aan wachtwoorden.

Sigmax praktijkcases

Case

Maars Living Walls

Wie op zoek is naar een wand voor een kantoor, winkel of ander zakelijke bestemming, komt al snel uit bij Maars Living Walls. Sigmax levert bij wereldwijde marktleider in flexibele wandoplossingen uit Harderwijk de complete IT-infrastructuur en voert supporttaken uit.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Identity om tot honderden SaaS-applicaties direct te kunnen gebruiken. ONE Identity biedt enterprise-class zekerheid dat inloggen gewoon goed werkt wanneer u daarop rekent. Sigmax ONE Identity past binnen een securitystrategie op basis van GDPR/AVG-richtlijnen.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions

Flexibele ICT oplossingen

Digitaal transformeren, efficiënter werken, van hoge investeringen naar voorspelbare kosten: voor ondernemers op zoek naar één antwoord hebben wij ONE Solutions ontwikkeld. Door deze oplossing te combineren met één of meerdere ONE Solutions vergroot u de effectiviteit van ONE Identity. Al onze ONE Solutions zijn volledig op elkaar afgestemd en worden zo ingericht dat u altijd de juiste oplossing in huis heeft.