ONE Identity

ONE Identity

Met één inlog veilige toegang

5 voordelen van Sigmax ONE Identity

 • Uniformiteit
  Werk met één login voor bedrijfsnetwerk en applicaties
 • Veiliger werken
  Medewerkers loggen in met veilige en sterke autorisatiemethoden
 • Boost voor productiviteit
  Met één inlogactie houden medewerkers tijd over
 • Altijd in control
  Inzicht via een dashboard wie data bekijkt en gebruikt
 • Poets het wachtwoordprobleem weg
  Een veelvoud aan wachtwoorden is niet langer nodig

Net als uw fysieke kantoor, vragen uw interne en externe bedrijfsomgeving om beveiliging tegen inbraak en misbruik. Met ONE Identity minimaliseert u het risico op datalekken en cybercriminaliteit door medewerkers overal met een sterk en betrouwbaar wachtwoord te laten inloggen.

Einde van het wachtwoordprobleem
Met Sigmax ONE Identity wordt het bekende wachtwoordprobleem van dubbele en zwakke wachtwoorden opgelost. Toegang tot bestanden en applicaties wordt met deze cloudoplossing centraal achter de schermen geregeld. Minimaliseer risico’s op fouten, misbruik en voorkom administratieve rompslomp door een wildgroei aan wachtwoorden.

Sigmax praktijkcases

Case

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Identity om tot honderden SaaS-applicaties direct te kunnen gebruiken. ONE Identity biedt enterprise-class zekerheid dat inloggen gewoon goed werkt wanneer u daarop rekent. Sigmax ONE Identity past binnen een securitystrategie op basis van GDPR/AVG-richtlijnen.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions