ONE Network

ONE Network

Altijd een passend netwerk

5 voordelen van Sigmax ONE Network

 • Flexibel samengesteld
  Zorg voor een optimale inrichting van componenten
 • Meerdere functies samengevoegd tot één
  Samengebrachte Firewall, Switching en Wireless
 • Transparantie
  Inzicht in presteren netwerk, applicaties en VPN
 • Geen complexiteit
  Besteed netwerkbeheer uit; richt focus op uw business
 • First-class security
  Wij maken het netwerk slimmer en houden het up-to-date

Een groeiende stroom aan data en applicaties maakt het bouwen en beheren van een netwerk steeds complexer. Vertrouw op een goed functionerend netwerk dat altijd verbonden is.

Een hoogwaardig netwerk, samengesteld door specialisten
Het netwerk vormt de basis van uw organisatie en is essentieel voor connectiviteit met devices, koppeling met datacenters, cloudapplicaties en goede databeveiliging. Hiervoor de passende componenten selecteren, deze installeren en configureren, vereist specialistische kennis. De optimale connectiviteit van ONE Network verbindt u veilig en snel. Beschik over een altijd goed werkend ICT netwerk, voorzien van de laatste technologische innovaties, voor een vast bedrag per maand.

Sigmax ONE Network biedt uw organisatie een snel en veilig netwerk, passend bij uw situatie en de behoefte van uw gebruikers. Door onderlinge switching, firewall en wireless te koppelen en te beheren als één, vereenvoudigen we de ICT-infrastructuur en verlagen we de beheerlast.

Sigmax praktijkcases

Case

OPRA Turbines

Op het High Tech Systems Park in Hengelo (Ov) huist OPRA Turbines, een innovatieve fabrikant met een zeer internationaal profiel. Wij spraken met General Manager/Operations Frank Sanders over de overstap op Sigmax ONE Cloud en ONE Network.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest met Sigmax ONE Network voor snelle en betrouwbare connectiviteit met high-class beveiliging. U maakt gebruik van één of meerdere onderdelen van een nieuw en snel netwerk: firewall, switch en wireless. Wij configureren het ICT netwerk, passend bij uw situatie en behoeften van gebruikers. Door de onderdelen te koppelen en beheren als één, vereenvoudigen we ICT-infrastructuur en vermindert beheerlast.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions

Flexibele ICT oplossingen

Vergroot de effectiviteit van ONE Network door deze oplossing te combineren met ONE Cloud. Als het gaat om data-opslag en dataverwerking, bent u als organisatie het beste af met een stabiele oplossing die kan meegroeien met uw bedrijf. Met Sigmax ONE Cloud bepaalt u waar uw data staat en is deze altijd op veilige wijze beschikbaar. Maak gebruik van de perfecte mix in cloudconcepten. Overal en altijd.