ONE Secure

ONE Secure

Veilig werken op alle niveaus

5 voordelen van Sigmax ONE Secure

 • Geen zorgen om veiligheid
  Minimaliseer risico’s en beveilig data en applicaties maximaal
 • Beveiliging in meerdere stadia
  Stop bedreigingen voor & tijdens een aanval
 • Op meerdere plekken actief
  Client, inbox, internet en data zijn overal optimaal beveiligd
 • Naar wens te configureren
  Installeer niets op apparaten en aanpasbaar beveiligingsniveau
 • Verkrijg inzicht
  Maandelijks inzicht in de volledige securitysituatie

Met Sigmax ONE Secure creëert u een zakelijke omgeving waarin veiligheid een vanzelfsprekendheid is en medewerkers niet gehinderd worden door beperkingen of complexiteit.

Bescherming tegen bedreigingen op alle niveaus
Met Sigmax ONE Secure maakt u gebruik van één of meerdere onderdelen van een hoogwaardige security-oplossing: beveiliging op niveau van de inbox, client, internet en data. U werkt met de nieuwste technologie, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de voordelen van Sigmax ONE: integratie met andere ONE Solutions, duidelijk inzichtelijke kosten, een vast maandbedrag, premium ondersteuning en maandelijkse opzegbaarheid.

Sigmax praktijkcases

Case

Timing Uitzendbureau

Beschikken over actuele, aan de vraag beantwoordende ICT zonder zelf eigenaar te zijn van infrastructuur? Het partnership met Sigmax stelt Timing in staat onderscheidend in de markt te opereren met krachtige technologie.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Secure om uw organisatie weerbaar te maken tegen cyberrisico’s. Met ONE Secure worden uw data, clients, internet en e-mail overal en altijd beveiligd. Zo wordt gegevensverlies voorkomen; of er nu vanaf kantoor of flexibel gewerkt wordt, bijvoorbeeld onderweg of vanuit huis.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Combineer ONE Solutions

Flexibele ICT oplossingen

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.