ONE Secure

ONE Secure: veilig werken op alle niveaus

Met Sigmax ONE Secure creëert u een zakelijke omgeving waarin veiligheid een vanzelfsprekendheid is en medewerkers niet gehinderd worden door beperkingen of complexiteit.

5 voordelen van Sigmax ONE Secure

 • Geen zorgen om veiligheid
  Binnen en buiten uw bedrijfsmuren minimaliseert u risico’s en beveiligt u data maximaal
 • Beveiliging in meerdere stadia
  ONE Secure stopt bedreigingen voor & tijdens een aanval, en past naderhand analyse toe
 • Op meerdere plekken actief
  Uw client, inbox, internet en data zijn optimaal beveiligd, op alle locaties
 • Naar wens te configureren
  Installeer niets op apparaten, maar stel het beveiligingsniveau volledig naar wens in
 • Verkrijg inzicht
  Maandelijks inzicht in uw securitysituatie: wat zijn uw kwetsbaarheden en bedreigingen

Download de whitepaper

Als media dagelijks over security incidenten berichten, welke weerbaarheid is dan noodzakelijk om hoofd te bieden aan cyberrisico’s? Lees in de paper hoe Sigmax ONE Secure als één geheel functioneert als een gelaagde security-oplossing.

Klik hier

Uw data, clients, internet en e-mail overal en altijd beveiligd – ONE Secure.

Waarom kiest u voor Sigmax ONE Secure?

Met Sigmax ONE Secure maakt u gebruik van één of meerdere onderdelen van een hoogwaardige security-oplossing: beveiliging op niveau van de inbox, client, internet en data. U werkt met de nieuwste technologie, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de voordelen van Sigmax ONE: integratie met andere ONE Solutions, duidelijk inzichtelijke kosten, een vast maandbedrag, premium ondersteuning en maandelijkse opzegbaarheid.

Blijf op de hoogte

Volg Sigmax ICT Specialisten op LinkedIn! Op onze pagina delen we nieuws vanuit de ICT-wereld, tips en trucs voor producten als Office 365 en Azure. Ook houden we u op de hoogte van relevante events.

Naar LinkedIn

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met