ONE Secure

ONE Secure

Veilig werken op alle niveaus

5 voordelen van Sigmax ONE Secure

 • Geen zorgen om veiligheid
  Minimaliseer risico’s en beveilig data en applicaties maximaal
 • Beveiliging in meerdere stadia
  Stop bedreigingen voor & tijdens een aanval
 • Op meerdere plekken actief
  Client, inbox, internet en data zijn overal optimaal beveiligd
 • Naar wens te configureren
  Installeer niets op apparaten en aanpasbaar beveiligingsniveau
 • Verkrijg inzicht
  Maandelijks inzicht in de volledige securitysituatie

Met Sigmax ONE Secure creëert u een zakelijke omgeving waarin veiligheid een vanzelfsprekendheid is en medewerkers niet gehinderd worden door beperkingen of complexiteit.

Bescherming tegen bedreigingen op alle niveaus
Met Sigmax ONE Secure maakt u gebruik van één of meerdere onderdelen van een hoogwaardige security-oplossing: beveiliging op niveau van de inbox, client, internet en data. U werkt met de nieuwste technologie, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de voordelen van Sigmax ONE: integratie met andere ONE Solutions, duidelijk inzichtelijke kosten, een vast maandbedrag, premium ondersteuning en maandelijkse opzegbaarheid.

Sigmax praktijkcases

Case

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Secure om uw organisatie weerbaar te maken tegen cyberrisico’s. Met ONE Secure worden uw data, clients, internet en e-mail overal en altijd beveiligd. Zo wordt gegevensverlies voorkomen; of er nu vanaf kantoor of flexibel gewerkt wordt, bijvoorbeeld onderweg of vanuit huis.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Combineer ONE Solutions