ONE Workspace

ONE Workspace

Een online werkplek vanuit de cloud

5 voordelen van Sigmax ONE Workspace

 • Device-onafhankelijke online werkplek
  Op elk gewenst device en overal beschikbaar
 • Software-inrichting op maat
  Personalisatie op basis van gebruikersprofielen
 • Samenwerking zonder security-zorgen
  Werk met applicaties in realtime veilig samen
 • Veilig, laagdrempelig en in overeenstemming met regelgeving
  Encryptie en single sign-on voor productiviteit en veiligheid

Is uw digitale werkplek zo ingericht dat deze optimaal past bij de manier waarop wordt gewerkt? Voldoet de werkplek aan de geldende eisen wat betreft beveiliging? ONE Workspace maakt overal snelle en veilige toegang van applicaties en bestanden mogelijk. Zowel thuis, op kantoor als onderweg.

Werken op de manier die bij u past
ONE Workspace is een online werkplek op maat, aangepast op de benodigde functionaliteiten voor uiteenlopende gebruikersgroepen. Richt digitale werkplekken in naar individuele werkbehoeften en bespaar op meerdere manieren kosten. Door identiteiten, applicaties en bestanden te koppelen en te beheren als één, vereenvoudigen we werkplekbeheer en verlagen we de beheerlast.

Sigmax praktijkcases

Case

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Sigmax bij Prescan de werkplek oplossing ONE Workspace, aangevuld met telefonie via ONE Communications. Wij spraken ICT Manager Edwin Kortleve op de locatie in Baarn over het partnership.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Workspace om met de online desktop te werken die overal en op elk gewenst device beschikbaar is voor u en uw medewerkers. Of u nu een presentatie geeft op een laptop bij een klant, een mail beantwoordt op uw smartphone vanuit de trein of op uw eigen computer uw laatste aantekeningen wilt checken; met Sigmax ONE Workspace kunt u altijd en overal op een veilige manier inloggen op uw online werkplek.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions

Flexibele ICT oplossingen

Digitaal transformeren, efficiënter werken, van hoge investeringen naar voorspelbare kosten: voor ondernemers op zoek naar één antwoord hebben wij ONE Solutions ontwikkeld. Door deze oplossing te combineren met één of meerdere ONE Solutions vergroot u de effectiviteit van ONE Workspace. Al onze ONE Solutions zijn volledig op elkaar afgestemd en worden zo ingericht dat u altijd de juiste oplossing in huis heeft.