ONE Workspace

ONE Workspace

Een online werkplek vanuit de cloud

5 voordelen van Sigmax ONE Workspace

 • Device-onafhankelijke online werkplek
  Op elk gewenst device en overal beschikbaar
 • Software-inrichting op maat
  Personalisatie op basis van gebruikersprofielen
 • Samenwerking zonder security-zorgen
  Werk met applicaties in realtime veilig samen
 • Veilig, laagdrempelig en in overeenstemming met regelgeving
  Encryptie en single sign-on voor productiviteit en veiligheid

Is uw digitale werkplek zo ingericht dat deze optimaal past bij de manier waarop wordt gewerkt? Voldoet de werkplek aan de geldende eisen wat betreft beveiliging? ONE Workspace maakt overal snelle en veilige toegang van applicaties en bestanden mogelijk. Zowel thuis, op kantoor als onderweg.

Werken op de manier die bij u past
ONE Workspace is een online werkplek op maat, aangepast op de benodigde functionaliteiten voor uiteenlopende gebruikersgroepen. Richt digitale werkplekken in naar individuele werkbehoeften en bespaar op meerdere manieren kosten. Door identiteiten, applicaties en bestanden te koppelen en te beheren als één, vereenvoudigen we werkplekbeheer en verlagen we de beheerlast.

Sigmax praktijkcases

Case

Carglass

Vanuit 56 vestigingen en een mobiele service zorgen de 250 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om landelijk een snelle service aan klanten mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Sigmax ONE Solutions

Til uw ICT naar een hoger en strategisch niveau. Bespaar tijd, ergernis en geld. Vestig uw focus op de zaken die er voor u én uw klanten toe doen. Met Sigmax ONE Solutions en onze diensten beschikt u over een flexibele ICT-oplossingen die overal passen. Wat u ook wenst en hoe situaties ook veranderen.

U kiest voor Sigmax ONE Workspace om met de online desktop te werken die overal en op elk gewenst device beschikbaar is voor u en uw medewerkers. Of u nu een presentatie geeft op een laptop bij een klant, een mail beantwoordt op uw smartphone vanuit de trein of op uw eigen computer uw laatste aantekeningen wilt checken; met Sigmax ONE Workspace kunt u altijd en overal op een veilige manier inloggen op uw online werkplek.

ICT Specialisten

ICT Specialisten

Meer informatie ontvangen?

Combineer ONE Solutions