Sigmax_OVPocket

Mobiele validatie

Sigmax biedt diverse oplossingen voor het openbaar vervoer. Van inspectie tot handhaving en (mobiele)validatie

  In- en uitchecken vanaf een handheld

  Defecte toegangspoortjes, vervangend busvervoer voor gestrande passagiers of drukke events met grote passagiersstromen; situaties waarbij ticketvalidatie via inbouwapparatuur niet of maar deels mogelijk is. Sigmax biedt hiervoor mobiele ticketvalidatie. Met een handheld, waarmee controleurs ook kunnen inspecteren en handhaven, kan een OV-medewerker eenvoudig passagiers in– en uitchecken. Ook voor streekvervoer, waarvoor kostbare validators vaak geen optie zijn, biedt mobiele ticketvalidatie een alternatief. 

  Waarom werken met mobiele validatie software van Sigmax

  • Een volwaardig alternatief voor een ingebouwde validator 
  • Eenvoudig in te zetten bij streek- en vervangend vervoer 
  • Enige leverancier in Nederland met mobiele validatie software 
  • Makkelijk uit te breiden met de inspectie- en handhavingsoplossing van Sigmax
  Sigmax mobiele validatie
  Deze vervoerders werken al efficiënter
  Sigmax praktijkcases

  Case

  Arriva

  Ruim 250 boa’s van vervoersmaatschappij Arriva werken met de OVPocket software van Sigmax Public Transport. Dé totaaloplossing voor controleren, beboeten en proces-verbalen opmaken.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  NS

  Met 760 treinen, 3000 conducteurs en voor Covid’19 gemiddeld 1,3 miljoen treinreizen per dag, is NS de grootste vervoerder binnen Nederland. Om een efficiënte vervoersbewijscontrole te garanderen, werkt NS sinds 2016 met de inspectie applicatie en handhelds van Sigmax voor controle op OV-chipkaarten en barcode tickets.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  RET

  Verbetering van infrastructuur in Rotterdam door middel van nieuwe betaalmogelijkheden? Voor het Rotterdamse openbaar vervoer is dit gelukt dankzij een partnership tussen Conduent en Sigmax met het openbaarvervoersbedrijf RET.

  Lees deze caseCheck alle cases