Validatie

Sigmax biedt diverse oplossingen voor het openbaar vervoer. Van inspectie tot handhaving en (mobiele)validatie

  Validatie voor alle vervoersbewijzen 

  In een drukke, veeleisende omgeving zoals het openbaar vervoer, zorgen Sigmax’ check-in check-out apparaten (validators) voor een snelle validatie van vervoersbewijzen. De OV- betaaltechnologie is geschikt voor OV-chipkaarten, barcodetickets, bankpassen en smartphones- en watches

  Betrouwbare hardware en beheersysteem

  De validatoroplossing van Sigmax wordt geleverd met hardware van Conduent: een toonaangevende leverancier in het openbaar vervoer. De jarenlange samenwerking met Conduent garandeert vervoerders van een naadloze integratie tussen soft- en hardware. De validatiesoftware is voorzien van beheersysteem, waarmee de status van actieve validators wordt bijgehouden en updates worden doorgevoerd.   

  Voordelen van Sigmax validatie

  • Ondersteunt alle types vervoersbewijzen 
  • Garandeert een snelle en gebruiksvriendelijke validatie 
  • Wordt geleverd met een overzichtelijke beheeromgeving 
  • Maatwerk mogelijkheden voor een optimale aansluiting op bestaande processen bij vervoerders
  • Betrouwbare validator oplossing; Sigmax heeft meer dan 10 jaar ervaring in OV-technologie. 
  Sigmax validator
  Deze vervoerders werken al efficiënter
  Sigmax praktijkcases

  Case

  Arriva

  Ruim 250 boa’s van vervoersmaatschappij Arriva werken met de OVPocket software van Sigmax Public Transport. Dé totaaloplossing voor controleren, beboeten en proces-verbalen opmaken.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  NS

  Met 760 treinen, 3000 conducteurs en voor Covid’19 gemiddeld 1,3 miljoen treinreizen per dag, is NS de grootste vervoerder binnen Nederland. Om een efficiënte vervoersbewijscontrole te garanderen, werkt NS sinds 2016 met de inspectie applicatie en handhelds van Sigmax voor controle op OV-chipkaarten en barcode tickets.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  RET

  Verbetering van infrastructuur in Rotterdam door middel van nieuwe betaalmogelijkheden? Voor het Rotterdamse openbaar vervoer is dit gelukt dankzij een partnership tussen Conduent en Sigmax met het openbaarvervoersbedrijf RET.

  Lees deze caseCheck alle cases