ICT security scan

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

Als moderne organisatie verzamelt, creëert en beheert u data via devices en applicaties. Maar hoe veilig werkt u eigenlijk? Laat u niet verrassen en krijg grip op de veiligheid van uw ICT met Sigmax.

Grip op uw veiligheid

Het verkrijgen van grip start bij inzicht geven in de huidige status van veiligheid. Want pas als u weet welke risico’s u loopt kunt u bepalen welke veiligheidsmaatregelen u moet treffen. Sigmax geeft u dat inzicht en biedt de ideale beveiligingsmix voor uw specifieke situatie. Behoefte aan dit inzicht? Laat een Security Scan uitvoeren.

Security Scan

Sigmax ONE Secure

Veiligheid op maat

Sigmax ONE Secure is een op maat voor u samengestelde mix van beveiligingsoplossingen waarmee u overal en altijd veilig werkt. Sigmax ONE Secure wordt als een totaaloplossing geïmplementeerd en volledig door Sigmax voor u beheerd. Beheer niet langer losse componenten, maar kies voor beveiliging die naadloos aansluit op de unieke behoeften van uw organisatie.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Een totaaloplossing
  • Op maat voor u samengesteld
  • Inclusief beheer en servicedesk

Sigmax ONE Identity

Alle toegang achter de schermen geregeld

Met Sigmax ONE Identity zijn risico’s op fouten, misbruik en administratieve rompslomp door een wildgroei aan wachtwoorden verleden tijd. Met deze cloud-oplossing is de toegang tot bestanden centraal achter de schermen geregeld. Iedere professional logt nog maar één keer in en heeft vervolgens toegang tot een werkomgeving met alle applicaties waar hij/zij bij moet kunnen.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Voorkomt risico op datalekken, misbruik en fouten
  • Simpel wachtwoordbeheer
  • Overzichtelijk controle over al uw applicaties
  • Sneller en gemakkelijker werken
Sigmax praktijkcases

LabMicTa & LabPON

Eind 2013 verhuisden LabMicTA en LabPON naar een nieuw kantoorpand. De organisatie greep deze gelegenheid aan om de bestaande, verouderde ICT-infrastructuur te vervangen door een moderne en toekomstgerichte omgeving. Sigmax realiseerde ‘life-critical’ infrastructuur voor beide laboratoria.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met