ICT security scan

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

Als moderne organisatie verzamelt, creëert en beheert u data via devices en applicaties. Maar hoe veilig werkt u eigenlijk? Laat u niet verrassen en krijg grip op de veiligheid van uw ICT met Sigmax.

Grip op uw veiligheid

Het verkrijgen van grip start bij inzicht geven in de huidige status van veiligheid. Want pas als u weet welke risico’s u loopt kunt u bepalen welke veiligheidsmaatregelen u moet treffen. Sigmax geeft u dat inzicht en biedt de ideale beveiligingsmix voor uw specifieke situatie. Behoefte aan dit inzicht? Laat een Security Scan uitvoeren.

Security Scan

Sigmax ONE Secure

Veiligheid op maat

Sigmax ONE Secure is een op maat voor u samengestelde mix van beveiligingsoplossingen waarmee u overal en altijd veilig werkt. Sigmax ONE Secure wordt als een totaaloplossing geïmplementeerd en volledig door Sigmax voor u beheerd. Beheer niet langer losse componenten, maar kies voor beveiliging die naadloos aansluit op de unieke behoeften van uw organisatie.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Een totaaloplossing
  • Op maat voor u samengesteld
  • Inclusief beheer en servicedesk

Sigmax ONE Identity

Alle toegang achter de schermen geregeld

Met Sigmax ONE Identity zijn risico’s op fouten, misbruik en administratieve rompslomp door een wildgroei aan wachtwoorden verleden tijd. Met deze cloud-oplossing is de toegang tot bestanden centraal achter de schermen geregeld. Iedere professional logt nog maar één keer in en heeft vervolgens toegang tot een werkomgeving met alle applicaties waar hij/zij bij moet kunnen.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Voorkomt risico op datalekken, misbruik en fouten
  • Simpel wachtwoordbeheer
  • Overzichtelijk controle over al uw applicaties
  • Sneller en gemakkelijker werken
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met