SequriX

SequriX

SequriX is dé managementsoftware voor beveiligingsbedrijven. Digitaliseer uw alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten.

De voordelen van SequriX

  • Monitor eenvoudig verrichtte werkzaamheden en creëer met één druk op de knop diverse overzichten die u inzicht geven in de prestaties van uw bedrijf.
  • Bespaar administratietijd, zet dienstroosters één op één over en zend gegevens automatisch naar uw financiële systemen.
  • Uw surveillanten gaan met SequriX goed uitgerust op pad en vragen in een handomdraai alle geplande taken, instructies, sleutelgegevens en afmeldcodes per object op.
  • Bedien uw klanten optimaal. Rapporteer direct via e-mail of de SequriX klantenportal aan uw klanten over uitgevoerde taken, meldingenstatus en alarmopvolging.
SequriX ondersteunt uw beveiligingsbedrijf met

Beveiligingsdiensten uitvoeren

Stuur beveiligers op pad met een smartphone waarmee zij snel en veilig over alle juiste objectinformatie beschikken en tevens hun bevindingen registeren.

Operatie en administratie managen

Leg alle informatie over objecten, klanten en locaties vast. Plan diensten, controleer uitgevoerde werkzaamheden en genereer automatisch alle facturen. 

Klanten
informeren

Stuur professionele rapportages en facturen naar uw klanten en geef ze online inzicht in uw taakoverzicht en opgevolgde alarmen via een beveiligde klantenportal. 

Sigmax praktijkcases

Case

KNB Security Services

Hedendaagse eisen aan beveiligingsbedrijven maken dat ze moeten kunnen vertrouwen op software die altijd en overal werkt. Een negatieve ervaring bewees voor KNB Security Services de waarde van het nakomen van beloften van een leverancier. Dankzij SequriX kan het bedrijf uit Oudenbosch eindelijk serieuze stappen zetten met nieuwe services.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Vigilat Beveiliging

Beveiligingsbedrijven ontdekken het belang van digitalisering van hun processen. Efficiëntere administratie, optimale aansturing van de surveillance en veel meer inzicht in alle processen. Voor zowel de klant als de beveiliger. SequriX maakt beveiliging zichtbaar. “Onze klanten hebben direct inzichtelijk wat er is gebeurd.”

Lees deze caseCheck alle cases

Meer weten?

Op de website van SequriX  vindt u alles over de mogelijkheden van SequriX voor uw beveiligingsorganisatie.  

 

Ontdek meer op SequriX.com

Rogier de Mare

Rogier de Mare

Business Unit Manager

Meer informatie ontvangen?

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons