Servicemanager

✔ Meer bereiken met dezelfde middelen
✔ Betere administratie
✔ Hogere first-time-fix

U wilt opdrachten op tijd en in één keer afronden

Uw klanten verwachten een bepaald servicelevel. Problemen moeten op tijd worden opgelost en onderhoud moet op het juiste moment gebeuren. Verschillende factoren kunnen daarbij roet in het eten gooien. Niet-thuissituaties, een tekort aan personeel of een monteur die de verkeerde materialen bij zich heeft bijvoorbeeld. Sigmax Connect helpt u dit voorkomen. Zo haalt u uw SLA’s en zijn uw klanten tevreden.

Lees meer Connect

Vertrouwen op stabiele software

Software die uitvalt, waardoor uw monteurs hun werk niet meer kunnen doen… Het is misschien wel het vervelendste wat u als servicemanager kan overkomen. Daarom zorgen we ervoor dat u altijd op Connect kunt vertrouwen. Connect is zeer stabiel, doordat onze software bestaat uit vaste componenten die uitgebreid getest en geoptimaliseerd zijn. Wij ontwikkelen en onderhouden onze software volledig in-house. Gewoon in Enschede. Zo zijn de lijnen kort en kunnen we de kwaliteit goed waarborgen.

Demo aanvragen

Hogere first-time-fix

Als servicemanager wilt u dat klussen zo efficiënt mogelijk opgepakt worden. Zo zorgt Sigmax Connect voor een hogere first-time-fix:

  • Verbruikte materialen worden nauwkeurig en grotendeels automatisch geregistreerd. Zo mist de monteur nooit de materialen die hij nodig heeft voor de klus.
  • Door middel van handige notificaties weet de klant precies wanneer de monteur komt. Zo verkleint u de kans op niet-thuis-situaties.
  • Belangrijke info (zoals de onderhoudshistorie en contractinformatie), bijlagen en checklists heeft de monteur snel en op één plek bij de hand. Ook als het kantoor gesloten is.
  • Met de dynamische workflows in Connect hoeft de monteur geen onnodige stappen te zetten, maar voert hij de verplichte stappen wél op de juiste manier uit.

De status van uw opdrachten in één oogopslag helder

Door het dashboard van Connect heeft u snel inzicht in de status van uw lopende opdrachten. Zo kunt u snel bijsturen waar nodig. Ook ziet u realtime waar uw monteurs zich bevinden en waar ze mee bezig zijn. Handig als er snel een monteur naar een spoedklus moet.

Werkt optimaal samen met uw ERP- en planningssysteem

Sigmax Connect heeft een koppeling met vrijwel elk ERP- en planningssysteem. Zo werken uw systemen optimaal samen en wordt data makkelijk onderling uitgewisseld.

Bekijk alle partners & integraties 

Meer bereiken, met dezelfde hoeveelheid mensen

In deze krappe arbeidsmarkt wilt u het maximale halen uit de mensen die u al in dienst heeft. Met Sigmax Connect bespaart u kostbare tijd:

  • Connect verlaagt de administratielast en verhoogt de first-time-fix. Zo houden monteurs tijd over om extra klussen op te pakken.
  • Met de door Connect verzamelde gegevens achterhaalt u snel welke klussen langer duren dan gemiddeld. Een mooi aanknopingspunt om processen verder te verbeteren.
  • Klanten kunnen de factuur direct aan de deur betalen, zodat u hier niet achteraan hoeft.

Klaar om de buitendienst efficiënter in te zetten?

 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons