De optimale werkomgeving

Slim ingerichte werkplekken zorgen voor meer efficiency, productiviteit en plezier in het werken. En dus voor betere resultaten. Maar hoe bepaal je wat een optimale werkomgeving voor uw organisatie en professionals is en hoe richt je deze zo voordelig mogelijk in? Sigmax helpt u bij het inrichten van een optimale werkomgeving.

werkomgeving

Uw profielen als uitgangspunt voor de ideale werkomgeving

De wensen voor de werkomgeving kunnen verschillen binnen een organisatie. Kantoorprofessionals hebben bijvoorbeeld andere wensen dan collega’s op de weg. Daarom richten wij uw werkomgeving op basis van uw bedrijfsprofiel en gebruikersprofielen in. Het resultaat? De ideale werkomgeving en een efficiënte inzet van uw ICT-budget.

Sigmax ONE Workspace

Voor iedere professional de optimale werkplek

Met Sigmax ONE Workspace biedt u alle professionals binnen uw organisatie de ideale werkplek aan en kunnen ze altijd en overal werken. Op basis van uw gebruikersprofielen stellen wij de optimale mix van werkplekken voor u samen. Deze is afhankelijk van de devices, de locaties en het type applicaties die uw professionals gebruiken. De virtuele werkplekken worden volledig gebruiksklaar opgeleverd, zodat uw professionals direct aan het werk kunnen.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Op maat samengesteld aan de hand van uw gebruikersprofielen
  • Geen investeringen en duidelijke maandelijkse kosten
  • Flexibel gebruikers op- en afschalen
  • Optioneel: werkplekbeheer
Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met Connect.

Lees deze caseCheck alle cases

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

Lees deze caseCheck alle cases

Maas International

Om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks van hun kopje koffie kunnen genieten, stuurt Maas International BV een 800-tal monteurs en operators op weg om automaten te onderhouden, bij te vullen en waar nodig te repareren. Connect ondersteunt de monteurs en planners optimaal bij deze taak.

Lees deze caseCheck alle cases

Saval

Voorheen planden de monteurs van brandbeveiligingsspecialist Saval zelf hun route en hielden met de hand inspectierapporten bij. Nu gaat alles digitaal met de softwareoplossingen van ORTEC & Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met