De optimale werkomgeving

Slim ingerichte werkplekken zorgen voor meer efficiency, productiviteit en plezier in het werken. En dus voor betere resultaten. Maar hoe bepaal je wat een optimale werkomgeving voor uw organisatie en professionals is en hoe richt je deze zo voordelig mogelijk in? Sigmax helpt u bij het inrichten van een optimale werkomgeving.

werkomgeving

Uw profielen als uitgangspunt voor de ideale werkomgeving

De wensen voor de werkomgeving kunnen verschillen binnen een organisatie. Kantoorprofessionals hebben bijvoorbeeld andere wensen dan collega’s op de weg. Daarom richten wij uw werkomgeving op basis van uw bedrijfsprofiel en gebruikersprofielen in. Het resultaat? De ideale werkomgeving en een efficiënte inzet van uw ICT-budget.

Sigmax ONE Workspace

Voor iedere professional de optimale werkplek

Met Sigmax ONE Workspace biedt u alle professionals binnen uw organisatie de ideale werkplek aan en kunnen ze altijd en overal werken. Op basis van uw gebruikersprofielen stellen wij de optimale mix van werkplekken voor u samen. Deze is afhankelijk van de devices, de locaties en het type applicaties die uw professionals gebruiken. De virtuele werkplekken worden volledig gebruiksklaar opgeleverd, zodat uw professionals direct aan het werk kunnen.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Op maat samengesteld aan de hand van uw gebruikersprofielen
  • Geen investeringen en duidelijke maandelijkse kosten
  • Flexibel gebruikers op- en afschalen
  • Optioneel: werkplekbeheer
Sigmax praktijkcases

Timing Uitzendbureau

Beschikken over actuele, aan de vraag beantwoordende ICT zonder zelf eigenaar te zijn van infrastructuur? Het partnership met Sigmax stelt Timing in staat onderscheidend in de markt te opereren met krachtige technologie.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax empowers professionals samen met