iotdataservices

Data Services

Data maakt organisaties slimmer ten aanzien van hun producten en maakt verbetering van klantervaringen mogelijk. Sigmax herbergt de kennis en expertise om vraagstukken hierin te vertalen naar krachtige IoT toepassingen.

Vertaal losse gegevens naar waardevolle, bruikbare informatie

Het Internet of Things draait om veel meer dan het op afstand aansturen van apparaten en het maken van koppelingen tussen verschillende ICT-systemen. Zakelijk gezien betekent het IoT dat organisaties vanuit een scala van datapunten toegang verkrijgen tot een schier oneindig aantal inzichten. Dankzij onze ervaring met IoT-implementaties in zeer diverse sectoren, leggen we op slimme wijze koppelingen en scheiden we zo het kaf van het koren.

‘Domme’ dingen worden slim

IoT Solutions biedt organisaties een veilig, hoogwaardig schaalbaar platform voor het verzamelen, verwerken en analyseren van gegevens. Op basis van de informatie van objecten, componenten en sensoren verkrijgt u waardevolle zakelijke informatie en maakt u van data een gouden asset. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan metingen in het veld, bijvoorbeeld over de conditie van een dijk of brug. Sigmax heeft ervaring met uiteenlopende data-intensieve toepassingen waarbij betekenisvolle gebeurtenissen effectief worden gescheiden van ruwe data.

Custom solutions en deskundig advies bij één partij

De cloudgebaseerde IoT-componenten van Sigmax kennen een hoge verwerkingscapaciteit en bieden volop mogelijkheden voor gegevensanalyse. Naast maatwerk Internet of Things bedrijfsapplicaties levert Sigmax ook advies met betrekking tot inwinning, opslag en verwerking van data tot Business Intelligence oplossingen.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Sigmax praktijkcases

VRM

De LevelLog is een innovatief product dat het monitoren van grondwaterstanden met het Internet of Things koppelt. Baanbrekende technologie van Sigmax ondersteunt de vernieuwende visie van de Apeldoornse leverancier VRM op grondwaterniveaumetingen.

Lees deze caseCheck alle cases