AVG & Wpg

Veiligheid heeft voor uw gemeente een enorme prioriteit, en dat begrijpen we. Daarom voldoet onze software volledig aan de AVG, de Wpg en andere belangrijke privacyrichtlijnen.

AVG

 

Sigmax zorgt er niet alleen voor dat de software AVG-proof is en blijft, maar ook dat aan aanvullende privacy wetgeving wordt voldaan. Sigmax beschikt over ISO 27001 certificering op het gebied van informatiebeveiliging en een ISAE 3402 (type 2) rapportage die jaarlijks inzicht geeft in de pijlers ‘beschikbaarheid’, ‘integriteit’, ‘vertrouwelijkheid’, ‘privacy’ en ‘security’.
Deze certificering en assurance-rapportage, welke onafhankelijk getoetst worden door geregistreerde IT-auditors (RE auditoren), verzekeren Sigmax dat de set maatregelen die noodzakelijk is voor het voldoen aan de AVG zijn gewaarborgd.

Wpg

 

In onze software-oplossingen en supportdienstverlening, verwerkt Sigmax privacygevoelige en strafrechtelijke gegevens. Het leveren van een veilig product en het waarborgen van de integriteit en veiligheid vindt Sigmax essentieel. Jaarlijks laat Sigmax een audit uitvoeren op de manier waarop deze gegevens verwerkt en beschermd worden. Deze audit levert de TPM voor de Wpg op. Deze wordt pro-actief met de klanten die CityControl afnemen gedeeld.