Slimme betaling handhaving OV Sigmax

Openbaar vervoer

Sigmax Public Transport

levert efficiënte en flexibele
oplossingen voor slimme
betaling en handhaving
in het openbaar vervoer.

Sigmax Public Transport richt zich op gebruiksvriendelijk openbaar vervoer waarbij controleurs eenvoudig en veilig kunnen werken. Of het nu gaat om slim betalen door middel van een bankpas, het controleren van een vervoersbewijs of het verbaliseren van agressief gedrag. Door de ondersteuning van verschillende vervoersbewijzen, wordt het openbaar vervoer steeds klantvriendelijker.

Sigmax Public Transport expertises

Sigmax Public Transport

De softwareoplossingen van Public Transport ondersteunen vanuit deze overtuiging het openbaar vervoer. Onder andere op het gebied van betaalmogelijkheden, vervoersbewijscontrole en het verbaliseren van gedrag. Sigmax Public Transport ontwikkelt diverse maatwerk oplossingen voor vervoerders. Daarnaast voert Sigmax het product OVPocket. Door middel van toegankelijke en flexibele software kunnen controleurs adequaat handelen binnen hun werkomgeving: het openbaar vervoer in Nederland. Dit gebeurt met het product OVPocket, dat inzetbaar is voor verschillende thema’s: vervoersbewijscontrole, verbalisering van gedrag, slim betalen, en voor check-in en check-out’s.

Case

Arriva

Ruim 250 boa’s van vervoersmaatschappij Arriva werken met de OVPocket software van Sigmax Public Transport. Dé totaaloplossing voor controleren, beboeten en proces-verbalen opmaken.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

RET

Verbetering van infrastructuur in Rotterdam door middel van nieuwe betaalmogelijkheden? Voor het Rotterdamse openbaar vervoer is dit gelukt dankzij een partnership tussen Conduent en Sigmax met het openbaarvervoersbedrijf RET.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax Public Transport De oplossing

De oplossing OVPocket

Met OVPocket software biedt Sigmax een mobiel handhavingspakket, waarmee controleurs in het openbaar vervoer snel en eenvoudig vervoerbewijzen kunnen controleren en indien nodig boetes kunnen uitschrijven. Met OVPocket wordt ook een webbackoffice applicatie geleverd voor het afhandelen van gerapporteerde incidenten door backoffice medewerkers. OVPocket is ook geschikt voor inspectie wanneer gebruik wordt gemaakt van bankkaarten (EMV). De software draait op diverse devices die hiervoor gecertificeerd zijn

OVPocket

OVPocket is het mobiele handhavingspakket waarmee controleurs in het openbaar vervoer snel en eenvoudig vervoersbewijzen controleren en boetes uitschrijven.

Lees verder