Slimme betaling handhaving OV Sigmax

Openbaar vervoer

Sigmax Public Transport

levert efficiënte en flexibele
oplossingen voor slimme
betaling en handhaving
in het OV.

Om te zorgen dat reizigers snel van A naar B kunnen en controleurs eenvoudig en veilig werken, moet het openbaar vervoer efficiënt worden ingericht. Of het nu gaat om slim betalen door middel van een bankpas, het controleren van een vervoersbewijs of het verbaliseren van agressief gedrag. Door transformatie van bestaande taken, wordt het openbaar vervoer in de toekomst steeds slimmer.

Sigmax Public Transport expertises

Sigmax Public Transport

De softwareoplossing van Public Transport ondersteunt vanuit deze overtuiging het openbaar vervoer. Onder andere op het gebied van betaalmogelijkheden, vervoersbewijs controle en verbaliseren van gedrag. Door middel van toegankelijke en flexibele software kunnen controleurs adequaat handelen binnen hun werkomgeving: het openbaar vervoer in Nederland.

Dit gebeurt met het product OVPocket, dat inzetbaar is voor verschillende thema’s:

Case

Arriva

Ruim 250 boa’s van vervoersmaatschappij Arriva werken met de OVPocket software van Sigmax Public Transport. Dé totaaloplossing voor controleren, beboeten en proces-verbalen opmaken.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

RET

Verbetering van infrastructuur in Rotterdam door middel van nieuwe betaalmogelijkheden? Voor het Rotterdamse openbaar vervoer is dit gelukt dankzij een partnership tussen Conduent en Sigmax met het openbaarvervoersbedrijf RET.

Lees deze caseCheck alle cases
Sigmax Public Transport Oplossingen

De oplossing

Met OVPocket software biedt Sigmax een mobiel handhavingspakket, waardoor controleurs in het openbaar vervoer snel en eenvoudig vervoerbewijzen controleren en boetes uitschrijven.

OVPocket

OVPocket is het mobiele handhavingspakket waarmee controleurs in het openbaar vervoer snel en eenvoudig vervoersbewijzen controleren en boetes uitschrijven.

Lees verder