Camerahandhaving

Camerahandhaving

Het aantal voertuigenbewegingen in steden neemt steeds verder toe. Dat geldt ook voor ongewenst verkeer in stadscentra, voetgangersgebieden, milieuzones, busbanen of sluiproutes. Handhaaf met CityControl digitaal op stadsafsluiting, milieuzones, sluipverkeer en busbanen middels ANPR-camera’s.

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema Selectieve toegang.

  Nieuwe manieren van beperken toegang

  Wanneer bebording voor bijvoorbeeld een geslotenverklaring tekortschiet, is een lo­gi­sche invulling weggelegd voor hand­having of fysieke afsluitingen. Fysieke afsluitingen en de handhaving van geslotenverklaringen kosten veel tijd en geld door personele inzet en onderhoud. Daarnaast zijn fysieke afsluitingen niet altijd efficiënt te handhaven. Technologische hulp­mid­delen als ANPR-camera’s bieden kansen om met minder mensen en middelen uiteindelijk meer te bereiken.

  Resultaat vanuit één oplossing

  Steeds meer gemeenten maken gebruik van camerahandhaving voor geslotenverklaringen. CityAccess (onderdeel van CityControl) biedt een totaaloplossing voor alle geslotenverklaringen en voetgangersgebieden; van het beoordelen van de beelden tot en met de opvolging. Er is een 100% en 24/7 controle op voertuigen, inclusief brommers en scooters.

  Adviesgesprek aanvragen

  Kies voor de specialisten van Sigmax

  Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring

  Laat u vrijblijvend informeren door ons

   Case

   Gemeente Zaanstad

   In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

   Lees deze caseCheck alle cases