Camerahandhaving

Wilt u 24/7 handhaven op ongewenst verkeer in stadscentra, voetgangersgebieden, milieuzones, busbanen of sluiproutes? Combineer CityControl met de inzet van ANPR-camera’s.

✔ Leefbaardere gemeente
✔ 24/7 controle
✔ Handhaven op afstand

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie over het thema Selectieve toegang.

  Meer dan 200 gemeenten werken al met CityControl

  24/7 handhaven op afstand

  Zijn er plekken in uw gemeente waar bepaalde voertuigen niet mogen komen? Waarschijnlijk zet u uw handhavers op straat liever ergens anders voor in. Met CityControl kunt u op dit soort plekken 24/7 handhaven op afstand. Bijna volledig geautomatiseerd. Zo werkt het:

  Integratie met ANPR-camera’s

  Wij plaatsen ANPR-camera’s op plekken waar u voertuigen wilt weren. Deze camera’s scannen de kentekens van elk voertuig en sturen de beelden naar CityControl. Vervolgens controleert CityControl in landelijke en lokale systemen of het voertuig een ontheffing heeft of niet.

  Op afstand beoordelen

  Heeft er een overtreding plaatsgevonden? Dan worden de beelden ter beoordeling aangeboden aan een handhaver op kantoor. Deze kan foutieve constateringen verwijderen en de overtreder sanctioneren of waarschuwen. Daarna stuurt CityControl de bevestigde registraties met alle benodigde gegevens naar het CJIB.

  Case

  Gemeente Zaanstad

  In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

  Lees deze caseCheck alle cases

  Toepassingen van camerahandhaving

  Combineer Sigmax CityControl dan met de inzet van ANPR-camera’s. CityControl maakt het mogelijk om alles op afstand te regelen: van het beoordelen van de beelden tot en met de opvolging. Zo zorgt u met weinig personele inzet voor een leefbaardere gemeente.  Denk aan: stadsafsluitingen, milieuzones, sluipverkeer, busbanen en inrijverboden.

  Adviesgesprek aanvragen

  Gebruiksvriendelijke en veilige software

  • Door de input en feedback van meer dan 200 gemeenten is onze software zeer gebruiksvriendelijk.
  • Veiligheid is voor u als gemeente enorm belangrijk. Dat begrijpen we. Daarom voldoet onze software volledig aan de AVG, de Wpg en andere belangrijke privacyrichtlijnen.
  • Wij ontwikkelen Sigmax CityControl continu door, zodat het perfect aan blijft sluiten op wat u als gemeente nodig heeft.

  Nieuwsgierig?

  Vul het formulier in en we plannen snel een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we of CityControl de juiste oplossing is voor uw gemeente.