Sigmax-Veld-Koeltechniek
Event

Event: First Time Right! Field service innovatie bij Veld Koeltechniek

Den Sliem 3, Groenlo, Nederland
28 oktober 2021

First Time Right, een veelgehoorde term met een brede betekenis. Veelal wordt dit in de praktijk gelinkt aan het in 1 keer oplossen van een gemelde storing. Tijdens dit event kijken we vanuit een breder perspectief naar dit begrip. We focussen ons op procesverbeteringen en ondersteunende software, van oriëntatie en aanschaf, tot implementatie en dagelijks gebruik. Het uiteindelijke doel is een hogere ‘klanttevredenheid’ voor zowel onze opdrachtgevers als hun eindklanten.

Op 28 oktober 2021 opent Veld Koeltechniek haar deuren om haar ervaringen op het gebied van First Time Right te delen. Veld neemt ons mee in de overwegingen voor de aanschaf van een nieuwe oplossing: Waarom een ‘Best-of-breed’ oplossing in plaats van ‘All-in-one’? En hoe vertaalt dit zich naar de praktijk? Wat betekent First Time Right voor een serviceorganisatie?

Tijdens het event: First Time Right! Field Service Innovatie nemen we u mee in de reis van First Time Right tijdens de implementatie en gebruik van een buitendienstoplossing.

Sprekers:

  • Veld Koeltechiek
    Veld Koeltechniek is ruim 60 jaar dienstverlener in koeltechnische oplossingen en importeert, modificeert, produceert en levert koel- en vriesoplossingen voor onder andere de foodservice, horeca, (food)retail en koel- en vrieshuizen. Met een team van 80 buitendienstmedewerkers zorgen ze voor de installatie, inspectie service en onderhoud van professionele koelingen. Om de buitendienst optimaal te laten presteren heeft Veld Koeltechniek recent voor ORTEC en Sigmax gekozen.
  • ORTEC en Sigmax
    Wanneer je ‘Best-of-breed’ zegt, dan zeg je ORTEC en Sigmax. Beiden leveren gecombineerd een veelzijdige Cloud native oplossing, waarmee serviceorganisaties hun processen optimaliseren. Hierbij wordt de buitendienst dynamisch ingepland met slimme capaciteit- en route algoritmes en mobiel continu optimaal ondersteund bij de werkzaamheden op locatie.
  • Digital Shapers
    Digital Shapers, expert in change management, gaat in op de vraag hoe we IT- innovatie kunnen omzetten in waarde voor de organisatie. Om de potentie te benutten vraagt dit namelijk om een gedrag- en mindset verandering van medewerkers.

Locatie:

De inschrijvingen voor dit evenement zijn helaas gesloten.

We werken met trots voor: