Over ons

Sigmax begon in 1998 als partner in systeembeheer voor middelgrote organisaties. Het inrichten en beheren van ICT-infrastructuren is nog altijd waar we dagelijks mee bezig zijn. Sinds 2002 ontwikkelen we ook innovatieve software voor zakelijke gebruikers: op handhelds, tablets of smartphones.

Empowering Professionals Everywhere

Onze software oplossingen zijn geen simpele ‘appjes’. De infrastructuren die wij realiseren bestaan niet zomaar uit willekeurige ICT tools. Sigmax’ oplossingen zitten slim en doordacht in elkaar en zijn van betrouwbare kwaliteit. Gebruikt een organisatie een Sigmax oplossing, dan kun je er blindelings op vertrouwen dat een specifiek probleem is opgelost, de organisatie beter opereert en de gebruikers van Sigmax oplossingen een stuk efficiënter en prettiger werken. Sigmax wil het verschil maken door de beste ICT en software oplossingen te blijven ontwikkelen.  Slimme en betrouwbare oplossingen die professionals verder brengen.

what's new

Onze organisatie in vogelvlucht

Sigmax bestaat uit 5 business units met elk een eigen expertisegebied.

  • ICT Specialisten; ontwerp en beheer van de ICT (infra)keten
  • Law Enforcement; software voor gemeenten, politie en het openbaar vervoer
  • Field Mobility; software voor field service organisaties
  • Mobile Solutions; mobiele maatwerkoplossingen
  • SequriX; software voor beveiligingsbedrijven

Onze thuisbasis: Capitool 13

Sinds 2012 werken we vanaf een nieuwe thuisbasis aan het Capitool. Met een volledig glazen gezicht, een eigenwijze ligging en een duurzaam karakter heeft Capitool 13 alle ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving!

Capitool 13 is ontworpen door Architectenbureau Paul de Ruiter. Het bureau is er in geslaagd een gebouw te creëren dat niet alleen fraai oogt, maar ook bijzonder duurzaam is. Intelligente klimaatoplossingen garanderen een aangenaam binnenklimaat en leveren tegelijk een energiebesparing op. Het open atrium is de plek om collega’s te ontmoeten.

Werken bij Sigmax

We vinden het onze plicht om de kwaliteit van onze oplossingen continu te borgen en te verbeteren. Daarom investeren we blijvend in de passie en gedrevenheid van onze professionals, de specialisten die Sigmax vertegenwoordigen. Want zonder mensen geen organisatie, en zonder professionals geen innovatieve IT oplossingen.

Heb jij het in je?

Maak carrière en groei mee met onze ambitieuze organisatie! Bij Sigmax krijg je volop ruimte om voortdurend aan de grenzen van nieuwe producten te werken, met de nieuwste technologieën. Bekijk direct onze vacatures of maak alvast kennis met collega’s op www.werkenbijsigmax.nl.

Naar werkenbijsigmax.nl