Over ons

Sigmax begon in 1998 als partner in systeembeheer voor middelgrote organisaties. Het inrichten en beheren van ICT-infrastructuren is nog altijd waar we dagelijks mee bezig zijn. Sinds 2002 ontwikkelen we ook innovatieve software voor zakelijke gebruikers: op handhelds, tablets of smartphones.

Software en ICT voor een veranderende wereld

De wereld is aan het veranderen, digitaliseert en breekt met oude gebruiken. In die wereld kunnen bedrijven niet zonder ICT. En wijzelf ook niet langer. Na de introductie van de personal computer en de smartphone staan we voor de volgende stap in de digitale evolutie: overal en altijd ‘connected’, via welk device dan ook. Dit gaat niet vanzelf. De beste software en ICT creëren de nieuwe realiteit, maar de mens bepaalt het verschil. Wij bieden professionals de beste technologie, ongeacht locatie of platform. ‘Empowering professionals everywhere’ drukt onze toewijding hierin uit. Het zorgt ervoor dat we organisaties klaar laten zijn voor de veranderende wereld.

what's new

Eén organisatie, meerdere expertises

Sigmax bestaat uit 5 business units met elk een eigen expertisegebied.

  • ICT Specialisten; ontwerp en beheer van de ICT (infra)keten
  • Law Enforcement; software voor gemeenten en politie
  • Public Transport; software voor het openbaar vervoer
  • Field Service Solutions; software voor field service organisaties
  • SequriX; software voor beveiligingsbedrijven

Onze thuisbasis: Capitool 13

Sinds 2012 werken we vanaf een nieuwe thuisbasis aan het Capitool. Met een volledig glazen gezicht, een eigenwijze ligging en een duurzaam karakter heeft Capitool 13 alle ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving!

Capitool 13 is ontworpen door Architectenbureau Paul de Ruiter. Het bureau is er in geslaagd een gebouw te creëren dat niet alleen fraai oogt, maar ook bijzonder duurzaam is. Intelligente klimaatoplossingen garanderen een aangenaam binnenklimaat en leveren tegelijk een energiebesparing op. Het open atrium is de plek om collega’s te ontmoeten.

Werken bij Sigmax

We vinden het onze plicht om de kwaliteit van onze oplossingen continu te borgen en te verbeteren. Daarom investeren we blijvend in de passie en gedrevenheid van onze professionals, de specialisten die Sigmax vertegenwoordigen. Want zonder mensen geen organisatie, en zonder professionals geen innovatieve IT oplossingen.

Heb jij het in je?

Maak carrière en groei mee met onze ambitieuze organisatie! Bij Sigmax krijg je volop ruimte om voortdurend aan de grenzen van nieuwe producten te werken, met de nieuwste technologieën. Bekijk direct onze vacatures of maak alvast kennis met collega’s op www.werkenbijsigmax.nl.

Naar werkenbijsigmax.nl