Over ons

Software voor een veranderende wereld

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

what's new

Eén organisatie, meerdere expertises

Sigmax bestaat uit 3 business units met elk een eigen expertisegebied.

Onze thuisbasis: Capitool 13

Sinds 2012 werken we vanaf een nieuwe thuisbasis aan het Capitool. Met een volledig glazen gezicht, een eigenwijze ligging en een duurzaam karakter heeft Capitool 13 alle ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving!

Capitool 13 is ontworpen door Architectenbureau Paul de Ruiter. Het bureau is er in geslaagd een gebouw te creëren dat niet alleen fraai oogt, maar ook bijzonder duurzaam is. Intelligente klimaatoplossingen garanderen een aangenaam binnenklimaat en leveren tegelijk een energiebesparing op. Het open atrium is de plek om collega’s te ontmoeten.

Werken bij Sigmax

We vinden het onze plicht om de kwaliteit van onze oplossingen continu te borgen en te verbeteren. Daarom investeren we blijvend in de passie en gedrevenheid van onze professionals, de specialisten die Sigmax vertegenwoordigen. Want zonder mensen geen organisatie, en zonder professionals geen innovatieve software oplossingen.

Heb jij het in je?

Maak carrière en groei mee met onze ambitieuze organisatie! Bij Sigmax krijg je volop ruimte om voortdurend aan de grenzen van nieuwe producten te werken, met de nieuwste technologieën. Bekijk direct onze vacatures of maak alvast kennis met collega’s op www.werkenbijsigmax.nl.

Naar werkenbijsigmax.nl