Artboard 1

De veilige en leefbare stad

COÖRDINEER
EN HANDHAAF
DE VEILIGE EN LEEFBARE STAD

Met City Enforcement

Coördineer en handhaaf

de veilige en leefbare stad
met CityControl en CityPermit

De veilige en leefbare stad is een plek waarin iedereen zich thuis voelt en rekening houdt met de ander. Hiervoor bestaan omgangsvormen, over bijvoorbeeld stalling van voertuigen, stroomlijning van verkeer en regulering van afval. Door samen één lijn te bewandelen in visie én handelen, ontstaat er voor iedereen fijne leefomgeving.

Al meer dan 250 gemeenten en steden gingen u voor

Case

Gemeente Amsterdam

“Voorheen waren boa’s en backoffice medewerkers uren bezig om na een dienst bonnetjes in te voeren. Nu we gegevens in real-time direct op locatie opslaan, levert dat iedereen aanzienlijke tijdswinst op. Het laat zien dat Sigmax gewoon een heel goed doordacht product biedt.”

Woordvoerder Gemeente Amsterdam

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Arnhem Scanauto

“De scanauto draait goed. We krijgen waardering van de gemeente Arnhem. Er zijn nauwelijks storingen, waardoor het allemaal goed door blijft draaien. We merken dat we inmiddels ook een voorbeeld zijn voor andere gemeenten. Die vragen soms of we met ze willen delen hoe wij het aanpakken.”

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Haarlem Scanauto

“Sigmax is toonaangevend op het gebied van parkeerhandhaving en het verlenen van parkeervergunningen. Dat merk je. Het is fijn dat ze met veel gemeenten samenwerken, want daardoor hebben ze veel marktkennis.”

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Utrecht

Utrecht is de eerste gemeente die een volledig digitaal handhavingssysteem voor de fiets in gebruik heeft genomen: BikeControl. In het hele traject stond lean denken en met een duidelijke visie toewerken naar een integrale, aaneengesloten keten centraal.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Zwolle CityPermit

“Voor we met CityPermit werkten hadden we nog papieren aanvragen en moesten we elke aanvraag handmatig beoordelen. Nu vragen bewoners en bedrijven hun vergunning digitaal aan en worden de meeste vergunningen automatisch verleend. We hoeven alleen de uitzonderingen nog handmatig te beoordelen. Dat scheelt de klant en de gemeente heel veel tijd.”

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Hoofdstedelijk gewest Brussel

“Onze parkeerwachters te voet controleren ongeveer 500 voertuigen per dag, met een scanauto zijn dat 1200 voertuigen per uur. En gezien de toenemende parkeerdruk in Brussel, is het nodig om vaker te controleren om de stad veilig en leefbaar te houden.”

Eric Dubois van parking.brussels

Lees deze caseCheck alle cases

Complete oplossing

Met de producten CityControl en CityPermit biedt Sigmax binnen één suite oplossingen voor vergunningen, toezicht en handhaving.

Onderdelen van de suite kunnen zowel individueel als gecombineerd worden ingezet. Dit resulteert in een significant betere uitwisseling van informatie binnen de gehele keten, waarvan alle betrokken stakeholders profiteren.

CityControl

CityControl 7 is het digitale platform voor de parkeer, camera en de brede handhaving.

Handhaaf sneller, efficiënter en veiliger
Bereik meer met dezelfde middelen
Zorg voor tevreden burgers

Lees verder

CityPermit

CityPermit is het online vergunningen systeem voor de uitgifte van vergunningen en ontheffingen op kenteken.

✔ Laat burgers parkeerzaken digitaal regelen
✔ Toets automatisch op beleid
✔ Beheer vanuit één centrale plek

Lees verder
Onze kennisgebieden