Digitaal afhandelen meldingen

Kunnen uw burgers meldingen doen van overlast via een meldingensysteem? Het nadeel is dat dit systeem meestal losstaat van uw andere systemen. Ontdek de module ‘Digitale afhandeling meldingen’.

✔ Sturingsinformatie op één plek
✔ Meldingen direct afhandelen
✔ Overzichtelijke werkvoorraad

Koppel uw meldingensysteem aan Sigmax CityControl

Kunnen uw burgers meldingen doen van overlast via een meldingensysteem? Het nadeel is dat dit systeem meestal losstaat van uw andere systemen. Hierdoor ontstaat dubbele administratie en verliest u snel het overzicht. De oplossing? De module Digitaal afhandelen meldingen. Deze module maakt het mogelijk om uw meldingensysteem te koppelen aan Sigmax CityControl. Hierdoor komen meldingen automatisch in CityControl terecht. Handhavers kunnen de meldingen vervolgens op één plek inzien, opvolgen en afhandelen.

Verlaag uw administratielast tot 50%

Werkt u nog met een los meldingensysteem? Dan zult u dit misschien wel herkennen:

  • Informatie moet dubbel worden aangeleverd (zowel bij de melding als bij de interventie)
  • Meldingen worden op een omslachtige manier onder handhavers verdeeld (in sommige gemeenten gebeurt dit zelfs op papier)
  • Handhavers moeten hun bevindingen op kantoor overtypen in het meldingensysteem

Met de module ‘Digitale afhandeling meldingen’ zijn deze problemen verleden tijd. Daardoor verlaagt u de administratielast tot wel 50%.

Houd het overzicht

Volg meldingen altijd op tijd op

In de CityControl backoffice heeft u altijd het complete overzicht van de statussen, doorlooptijden en eigenaars van meldingen. De werkvoorraad is hierbij het centrale startpunt. U kunt de opvolging van meldingen hier toewijzen en monitoren. Zo weet u zeker dat meldingen op tijd worden opgevolgd.

Inzicht in de handhavingshistorie

In de module ‘Digitale afhandeling meldingen’ kunt u ook de handhavingshistorie op de desbetreffende locatie op straat inzien. Zo kunt u uw aanpak bepalen op basis van betrouwbare data. Fijn als u te maken heeft met veelplegers of notoire klagers.

Nieuwsgierig?

Vul het formulier in en we plannen snel een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we of deze module de juiste oplossing is voor uw gemeente.