Sigmax-Scanauto-SCANaCAR-1920x720

CityControl

CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving.

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Verzamelt een veelvoud aan informatie uit de openbare ruimte

CityControl is het digitale handhavingsplatform voor zowel parkeerhandhaving, selectieve toegang voor voertuigen als de brede handhaving. Dankzij een groot aantal integraties met lokale en landelijke systemen wordt informatie beoordeeld, verrijkt en de juiste vervolgacties bepaald.

Naast de traditionele handhavingsmiddelen bewijzen smartphones, ANPR-camera’s en scanauto’s aantoonbare voordelen in effectiviteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Het werkelijke potentieel van deze nieuwe smart city technologie wordt ontsloten met het centrale City Control Platform. Hiermee worden meerdere handhavingsdisciplines ondersteund, wordt informatie verrijkt en worden nieuwe, praktische inzichten verkregen.

Verbindt en coördineert

De inzet van technologie moet te allen tijde de doelstellingen van de leefbare en veilige stad ondersteunen. Als tussen mens, data en technologie een flexibele en dynamische wisselwerking plaatsvindt, leidt dit binnen meerdere domeinen tot een optimaal resultaat.

City Control is een op uiteenlopende vraagstukken afgestemd maar flexibel systeem, ontworpen om slim te verbinden, bevragen en coördineren. City Control biedt een open, integratievriendelijk platform voor parkeerhandhaving, selectieve toegang van voertuigen en brede handhaving.

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van CityControl

  • Eén centraal platform voor handhaving en toezicht
  • De centrale spil in het web voor verzameling, verrijking, beoordeling én opvolging van informatie
  • Veelvoud aan direct inzetbare standaardkoppelingen met lokale en landelijke systemen
  • Flexibel te combineren met CC Mobile, CC Desk en CC Intelligence

Flexibel platform

Door de volledige integratie van CityControl met CC Mobile ontstaat een real-time, digitale koppeling met de professionals die de ogen, oren en handen op straat vormen. Met CC Desk beschikken organisaties over een instrument om handhaving volledig op afstand te sturen, wat efficiëntie van handhavingsprocessen verder vergroot.. CC Insight voegt aanvullende, relevante informatie toe, waardoor inzicht wordt vergroot. Dit laat inzet van handhaving en vervolgacties optimaal bepalen.

Het platform is flexibel te combineren met verschillende componenten:

Mobile

CC Mobile is de mobiele applicatie voor handhaving in de buitendienst. Met een volledig uitgeruste digitale oplossing om te signaleren, beoordelen en interveniëren beschikken handhavers over een krachtige tool ter ondersteuning van hun werkzaamheden.

Lees verder

Desk

Met CC Desk beschikken organisaties over een instrument om handhaving volledig op afstand te sturen, wat efficiëntie van handhavingsprocessen verder vergroot. CC Desk faciliteert het volledige proces van beoordeling tot en met de afhandeling.

Lees verder

Insight

Het verzamelen van gegevens en acties baseren op meer informatie, vergroot de kans op het nemen van een juiste beslissing. Het helpt tevens om beleid te toetsen. Informatie Gestuurd Handhaven (IGH) ligt aan de basis om ingewonnen data om te zetten in krachtige rapportages.

Lees verder

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u of uw gemeente kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Pascal Oorlog

Pascal Oorlog

Sales Consultant

Case

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen moderniseerde en digitaliseerde haar gehele parkeerbeleid door CityPermit in gebruik te nemen. Dit is het online parkeervergunningensysteem van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Stad Leuven

In de Belgische studentenstad Leuven is de tweewieler verreweg het belangrijkste vervoermiddel. Met behulp van Sigmax weet Stad Leuven zijn kolossale fietspopulatie goed te controleren.

Lees deze caseCheck alle cases

City Enforcement thema's

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: parkeren en verblijf, selectieve toegang, schoon, heel & veilig, natuur en vaarwater en ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Kies hiernaast een van onze thema’s.