Sigmax-Scanauto-SCANaCAR-1920x720

CityControl

CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving.

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

Verzamelt een veelvoud aan informatie uit de openbare ruimte

CityControl is het digitale handhavingsplatform voor zowel parkeerhandhaving, selectieve toegang voor voertuigen als de brede handhaving. Dankzij een groot aantal integraties met lokale en landelijke systemen wordt informatie beoordeeld, verrijkt en de juiste vervolgacties bepaald.

Naast de traditionele handhavingsmiddelen bewijzen smartphones, ANPR-camera’s en scanauto’s aantoonbare voordelen in effectiviteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Het werkelijke potentieel van deze nieuwe smart city technologie wordt ontsloten met het centrale CityControl Platform. Hiermee worden meerdere handhavingsdisciplines ondersteund, wordt informatie verrijkt en worden nieuwe, praktische inzichten verkregen.

Verbindt en coördineert

De inzet van technologie moet te allen tijde de doelstellingen van de leefbare en veilige stad ondersteunen. Als tussen mens, data en technologie een flexibele en dynamische wisselwerking plaatsvindt, leidt dit binnen meerdere domeinen tot een optimaal resultaat.

CityControl is een op uiteenlopende vraagstukken afgestemd maar flexibel systeem, ontworpen om slim te verbinden, bevragen en coördineren. CityControl biedt een open, integratievriendelijk platform voor parkeerhandhaving, selectieve toegang van voertuigen en brede handhaving.

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van CityControl

  • Eén centraal platform voor handhaving en toezicht
  • De centrale spil in het web voor verzameling, verrijking, beoordeling én opvolging van informatie
  • Veelvoud aan direct inzetbare standaardkoppelingen met lokale en landelijke systemen
  • Flexibel te combineren met CC Mobile, CC Desk en CC Insight

Flexibel platform

De inzet van technologie moet te allen tijde ondersteunend zijn aan de doelstellingen van de leefbare en veilige stad. City Control biedt hiervoor een open platform, speciaal ontwikkeld voor gemeenten en uitvoerende organisaties die actief zijn binnen parkeren en brede handhaving.

Het platform is flexibel te combineren met verschillende componenten:

Mobile

CC Mobile is de mobiele applicatie voor handhaving in de buitendienst.

Lees verder

Desk

Met CC Desk beschikken organisaties over een instrument om handhaving volledig op afstand te sturen.

Lees verder

Insight

CC Insight zorgt voor krachtige rapportages en heeft zowel een rapporterende, monitorende als sturende werking.

Lees verder

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u of uw gemeente kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Jochem Groothuis

Jochem Groothuis

Sales Consultant

Sigmax empowers professionals samen met

City Enforcement thema's

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: parkeren en verblijf, selectieve toegang, schoon, heel & veilig, natuur en vaarwater en ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Kies hiernaast een van onze thema’s.