CityControl

CityControl 7 is het digitale platform voor de parkeer, camera en de brede handhaving.

Handhaaf sneller, efficiënter en veiliger
Bereik meer met dezelfde middelen
Zorg voor tevreden burgers

  Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

  Meer dan 200 gemeenten werken al met CityControl

  Slimme handhavingssoftware

  Als gemeente wilt u de openbare ruimte schoon, heel en veilig houden. Handhaving speelt daarin een belangrijke rol. Met Sigmax CityControl maakt u uw handhavingsprocessen effectiever en efficiënter. Zodat u zoveel mogelijk bereikt met de middelen die u heeft.

  Optimaliseer uw processen

  Sigmax CityControl ondersteunt uw processen optimaal. Door slimme rapportages ziet u snel waar handhavers het hardst nodig zijn. Met de mobiele oplossing kunnen handhavers zoveel mogelijk op straat afhandelen. Bovendien zijn ze door efficiëntere processen snel klaar met hun taak. Zo bereikt u meer met dezelfde middelen.

  Slimme koppelingen

  CityControl koppelt met landelijke en lokale systemen. Informatie wordt simpel uitgewisseld en de administratie zoveel mogelijk geautomatiseerd. Hoeveel tijd gaat u daarmee besparen?

  Demo aanvragen

  Case

  Gemeente Amsterdam

  “Voorheen waren boa’s en backoffice medewerkers uren bezig om na een dienst bonnetjes in te voeren. Nu we gegevens in real-time direct op locatie opslaan, levert dat iedereen aanzienlijke tijdswinst op. Het laat zien dat Sigmax gewoon een heel goed doordacht product biedt.”

  Woordvoerder Gemeente Amsterdam

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Gemeente Utrecht

  Utrecht is de eerste gemeente die een volledig digitaal handhavingssysteem voor de fiets in gebruik heeft genomen: BikeControl. In het hele traject stond lean denken en met een duidelijke visie toewerken naar een integrale, aaneengesloten keten centraal.

  Lees deze caseCheck alle cases

  CityControl ondersteunt gemeenten bij:

  Gebruiksvriendelijk & veilig

  • Door de input en feedback van meer dan 200 gemeenten is onze software zeer gebruiksvriendelijk.
  • Veiligheid is voor u als gemeente enorm belangrijk. Dat begrijpen we. Daarom voldoet onze software volledig aan de AVG, de Wpg en andere belangrijke privacyrichtlijnen.
  • Wij ontwikkelen Sigmax CityControl continu door, zodat het perfect aan blijft sluiten op wat u als gemeente nodig heeft.
  CityControl 7

  Nieuwsgierig?

  Vul het formulier in en we plannen snel een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we of CityControl de juiste oplossing is voor uw gemeente.