CityControl

CityControl 7 is het digitale platform voor de parkeer, camera en de brede handhaving.

  Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

  Verzamelt een veelvoud aan informatie uit de openbare ruimte

  CityControl is hét digitale handhavingsplatform voor de brede handhaving, parkeerhandhaving en ANPR-toegangscontrole voor voertuigen.

  Met CityControl vereenvoudigt u het werk van de handhaver. Met het gebruik van landelijke en lokale bronnen (zoals RDW, BRP en KvK) hebben handhavers meer inzicht en anticiperen ze beter op straat. Het automatisch vastleggen van gegevens zorgt voor minder administratie. De interventies worden hiermee sneller afgerond wat zorgt voor een veiligere werksituatie. Het platform is flexibel uit te breiden met verschillende modules, passend bij huidige en toekomstige beleidsthema’s en regelgeving.

  Handhaaf en coördineer de veilige en leefbare stad

  De inzet van technologie moet te allen tijde de doelstellingen van de leefbare en veilige stad ondersteunen.

  Sigmax heeft ruim 20 jaar ervaring in het ondersteunen van handhavers met mobiele software. Dit heeft geresulteerd in een applicatie die tot op verregaand niveau is geoptimaliseerd in gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en snelheid. Sinds de introductie maken 225 Nederlandse gemeenten en Belgische steden gebruik van CityControl.

  Adviesgesprek aanvragen

  De voordelen van CityControl

  • Sneller, efficiënter en veiliger handhaven
  • Één integraal systeem
  • Veelvoud aan direct inzetbare standaardkoppelingen met lokale en landelijke systemen
  • Verbeter de terugkoppeling op beleid
  • Bereik méér met dezelfde mensen
  CityControl 7

  Modulair platform

  De inzet van technologie moet te allen tijde ondersteunend zijn aan de doelstellingen van de leefbare en veilige stad. CityControl biedt hiervoor een open platform, speciaal ontwikkeld voor gemeenten en uitvoerende organisaties die actief zijn binnen parkeren en brede handhaving.

  Het platform is modulair en te combineren met verschillende componenten. Naast BikeControl, Informatie gestuurd handhaven en de Scanauto hebben wij nog een tal van andere oplossingen. Voor alle mogelijkheden neem contact met ons op.

  BikeControl

  Met BikeControl handhaaft u volledig digitaal op gevaarlijk en hinderlijke gestalde (brom)fietsen, te lang gestalde fietsen en fietswrakken: vanaf het inplannen van handhaafacties, het registreren van alle gelabelde fietsen, tot de logistieke en juridische afhandeling.

  Lees verder

  IGH

  Met de module Informatie Gestuurd Handhaven(IGH) verzamel, deel en analyseer je informatie op een slimme manier. Met deze informatie worden handhavers ingezet waar de overlast daadwerkelijk optreedt.

  Lees verder

  Scanauto

  Handhaving met zichtbaar meer resultaat: de combinatie van een scanauto met Sigmax CityControl scansoftware. Een complete oplossing voor data-gedreven kentekenparkeren.

  Lees verder

  Laat u vrijblijvend informeren door ons

  Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u of uw gemeente kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

   Jochem Groothuis

   Jochem Groothuis

   Sales Consultant