Handhaving met CityControl

CityControl

CityControl is een integrale en veelzijdige oplossing voor digitale handhaving in de openbare ruimte. De applicatie op de smartphone ondersteunt BOA’s effectief. Ook de bijbehorende administratie is met CityControl niet meer dan een kleinigheid.

Vraag een gratis demo aan

Veelzijdig digitaal handhaven

CityControl is een compleet digitaal naslagwerk en reikt BOA’s alle informatie over wet- en regelgeving en APV’s aan op een presenteerblaadje. Het pakket ondersteunt meerdere handhavingsdisciplines binnen uw gemeente: van handhaven op parkeerbeleid en milieuzones tot overlastfeiten in de openbare ruimte en de Drank en Horecawet. Ook is CityControl klaar voor informatie gestuurd handhaven.

Verbaliseren en registreren in een handomdraai

CityControl leidt de BOA stap voor stap door het proces van verbaliseren. Slimme technologie maakt het werk van BOA’s makkelijker. Bijvoorbeeld het kunnen uitlezen van ID kaarten. Daarnaast registeren BOA’s met CityControl ook de gewerkte tijd en de aantallen staandehoudingen. Zij meten zo bijvoorbeeld de bezettingsgraad in parkeerzones of houden parkeertellingen bij.

Koppeling met externe systemen

Met CityControl raadplegen BOA’s online externe systemen om RDW voertuiggegevens, persoonsinformatie en status van bel of SMS parkeren op te vragen. Een koppeling met Nationaal Parkeer Register maakt een waterdichte controle op gehandicaptenparkeerkaarten (GPK) een feit.

CityControl koppelt naadloos met vergunningensysteem CityPermit van Sigmax en met systemen van derden.

Een krachtige managementtool

Genereer met CityControl uitgebreide grafische rapportages of densiteitskaarten voor het maken of toetsen van beleid. De rapporten exporteert u eenvoudig naar Excel.

De componenten van CityControl

Mobiele applicatie

Waarop de BOA gegevens nakijkt, boetes uitschrijft, vergunningen en kentekens scant.

Compacte printer

Voor het printen van boetes en kennisgevingen.

BackOffice

Voor het verwerken van gegevens en dat uitgebreide mogelijkheden heeft voor rapportages.

Kies ook voor CityControl

Wilt u weten wat CityControl voor uw gemeente kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie bij ons op. We lichten u de mogelijkheden graag toe.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Waarom kiezen voor Sigmax

20

Jaar ervaring

5

Business units

6

Expertises

350

Klanten
wereldwijd

200+

Sigmax professionals

51

IT specialisten

78

Software Developers

100%

Empowering Professionals Everywhere

Ontdek Sigmax