Zero-emissezones

Sigmax ondersteunt gemeenten bij de invoering van zero-emissiezones in de gehele keten. Van het aanvragen van ontheffingen tot de digitale handhaving middels ANPR-camera’s.

✔ Leefbaardere gemeente
✔ 24/7 controle
✔ Ontzorging in de hele keten

Sigmax de ideale partner

De digitale ondersteuning van zero-emissiezones vereist een heldere visie, flexibiliteit en daadkracht. Met onze 25 jaar ervaring in handhaving- en vergunningstechnologieën is Sigmax de ideale partner voor steden die streven naar schone lucht en een duurzame toekomst.

Plug & Play oplossing met CityControl

Integreer ANPR-camera’s direct met CityControl. Dit handhavingsplatform maakt het mogelijk om alles op afstand te regelen: van het beoordelen van de beelden tot en met de opvolging. Afhankelijk van de grootte en het aantal toegangspunten van een zone, worden één of meerdere ANPR-camera’s ingezet voor 24/7 controle. Het systeem is toekomstbestendig, want er wordt rekening gehouden met uitbreiding van de zones en met aanscherping van het beleid.

Ontheffingen uitgeven met CityPermit

Sigmax faciliteert naast het proces voor de handhaving ook het aanvragen en uitgeven van de ontheffingen voor zero-emissiezones. Met het Digitale loket van CityPermit regelen bedrijven hun dagontheffing en langdurige ontheffing voor de zero-emissiezone digitaal.  Toetsingsmomenten zijn conform beleid ingericht en geautomatiseerd. Ook de financiële afhandeling van de ontheffingen verlopen automatisch.

Gebruiksvriendelijke en veilige software

  • Door de input en feedback van meer dan 240 gemeenten is onze software zeer gebruiksvriendelijk.
  • Veiligheid is voor u als gemeente enorm belangrijk. Dat begrijpen we. Daarom voldoet onze software volledig aan de AVG, de Wpg en andere belangrijke privacyrichtlijnen.
  • Wij ontwikkelen onze software continu door, zodat het perfect aan blijft sluiten op wat u als gemeente nodig heeft.

Nieuwsgierig?

Vul het formulier in en we plannen snel een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we of CityControl de juiste oplossing is voor uw gemeente.

    Sigmax empowers professionals samen met