CityPermit van Sigmax

Digitaal loket

Het digitale portaal kan gemeenteprocessen op gebied van parkeervergunningen en –ontheffingen volledig digitaliseren en automatiseren.

  Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Zorgeloos parkeren

  Sigmax biedt alles op gebied van parkeerdienstverlening aan binnen een complete online vergunning portaal. Hiermee worden gemeenteprocessen op gebied van parkeervergunningen en -ontheffingen volledig gedigitaliseerd en geautomatiseeerd. Toets en verwerk aanvragen en betalingen op een slimmere manier. Met het portaal regelen burgers en bedrijven zelfstandig hun aanvragen op een snelle en efficiënte manier. Dit is mogelijk dankzij koppelingen met onder andere DigiD, e-Herkenning, GBA/BRP, IBS en NPR/RDW.

  Een krachtige managementtool

  Via multichannel opties maken burgers en bedrijven zelf de keuze via welk kanaal zij een aanvraag doen. Het portaal is op de toekomst voorbereid door koppelingen met systemen voor cameratoezicht en ANPR-kentekenherkenning. Zo kan bij toegang tot de stad direct op basis van het kenteken worden afgerekend.

  De voordelen van het CityPermit portaal

  • Gemakkelijk aanvragen van vergunningen en ontheffingen via een online web portaal
  • Directe toetsing van beleid vóórdat aanvragen worden ingediend
  • Volledig automatische verstrekking van ontheffingen en vergunningen mogelijk

  Kies ook voor CityPermit

  Wilt u weten wat Sigmax voor uw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op en vraag een gratis demo aan. We lichten u graag de mogelijkheden toe.

   U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

   Sigmax empowers professionals samen met