Schoon, heel en veilig

Met City Enforcement wordt een gerichte oplossing geboden voor toezicht en handhaving in de openbare ruimte zodat deze schoon, heel en veilig blijft.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie binnen het thema Schoon, Heel en Veilig.

U ontvangt binnen enkele werkdagen de brochure.

Een compleet beeld van overlast

In een schone en opgeruimde stad voelt men zich sneller welkom. Door meldingen van burgers, ondernemers en eigen medewerkers van hondenoverlast, afval, samenscholing en vandalisme te verzamelen en op een goede manier te integreren, ontstaat een compleet beeld van aandachtsgebieden binnen de gemeente. Door deze informatie om te zetten in goede sturing, kan op de juiste plaats en het juiste moment worden opgetreden.

Betere besluiten over vervolgacties

CityControl biedt naast de algemene APV-handhaving ook gerichte ondersteuning voor processen zoals Drank & Horeca en Fietsen & Markten. Naast handhaving, vormt het Informatie Gestuurd Handhaven daarbij hét middel om meer inzicht te creëren en daarmee betere beslissingen te nemen.

Adviesgesprek aanvragen


De voordelen van CityControl

  • Efficiënter vastleggen, minder administratie
  • Realiseer een veiliger werkklimaat
  • Bereik méér met dezelfde mensen
  • Krijg meer inzicht en terugkoppeling op beleid

CityControl

De gecentraliseerde, afgeschermde omgeving van CityControl laat gemeenten het overzicht behouden en in alle situaties de juiste vervolgstappen nemen. De oplossing koppelt informatie uit lokale en landelijke bronnen om een compleet beeld te scheppen van situaties.

Meer informatie

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Stefan Kuiper

Stefan Kuiper

Sales Consultant

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Case

Gemeente Venlo

Gemeente Venlo past voor de eerste keer een nieuwe methodiek toe bij een aanbestedingstraject binnen de IT en parkeerdienstverlening. Middels the Best Value Procurement methodiek (BVP) koos gemeente Venlo Sigmax als partner.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Stad Leuven

In de Belgische studentenstad Leuven is de tweewieler verreweg het belangrijkste vervoermiddel. Met behulp van Sigmax weet Stad Leuven zijn kolossale fietspopulatie goed te controleren.

Lees deze caseCheck alle cases

City Enforcement

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: Parkeren en verblijf, Selectieve toegang, Schoon, heel en veilig, Natuur en vaarwater en Ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: