BBOORHandhavingOverlastUitgelicht

Brede handhaving

Met Sigmax CityControl verlopen processen rondom brede handhaving soepeler en efficiënter. Zo is er meer tijd om de openbare ruimte schoon, heel en veilig te maken.

✔ Minder administratie
✔ Efficiënter handhaven
✔ Betere besluiten

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie binnen het thema Schoon, Heel en Veilig.

  Meer dan 200 gemeenten werken al met CityControl

  Tijdsbesparing door soepele processen

  CityControl ondersteunt handhaving in de openbare ruimte van uw gemeente. Zo draagt ons handhavingsplatform bij aan meer efficiëntie:

  Zoveel mogelijk op straat afhandelen

  Met de mobiele oplossing kunnen handhavers zoveel mogelijk op straat afhandelen. Bovendien zijn ze door strakkere processen snel klaar met hun taak, zoals het uitschrijven van een bon. Zo kan er meer gedaan worden in minder tijd en worden onveilige situaties voorkomen.

  Slimme koppelingen

  CityControl koppelt met landelijke en lokale systemen. Informatie wordt simpel uitgewisseld en de administratie zoveel mogelijk geautomatiseerd. Hoeveel tijd gaat u daarmee besparen?

  Meer over CityControl

  Case

  Gemeente Amsterdam

  “Voorheen waren boa’s en backoffice medewerkers uren bezig om na een dienst bonnetjes in te voeren. Nu we gegevens in real-time direct op locatie opslaan, levert dat iedereen aanzienlijke tijdswinst op. Het laat zien dat Sigmax gewoon een heel goed doordacht product biedt.”

  Woordvoerder Gemeente Amsterdam

  Lees deze caseCheck alle cases

  Case

  Stad Leuven

  “We weten nu precies: die specifieke fiets staat daar. Zouden we dit systeem niet hebben, dan zouden we in het depot fietsen met de hand nog steeds zelf moeten opzoeken. Het was een huzarenwerk om binnen een jungle van tweewielers een bepaalde fiets ertussenuit te halen.”

  Koen Wouters, hoofdcommissaris Leuven

  Lees deze caseCheck alle cases

  Meer inzicht voor betere besluiten

  Zowel handhavers als beleidsmakers krijgen met CityControl meer inzicht in wat er speelt in de gemeente. Meldingen van burgers, ondernemers en eigen medewerkers worden direct naar de boa gestuurd, zodat hij of zij snel actie kan ondernemen. Bovendien worden aandachtsgebieden binnen de gemeente beter zichtbaar door slimme rapportages. Zo kunt u op het juiste moment en op de juiste plaats optreden. Ook verzamelt u met CityControl data waarmee u besluiten rondom beleid beter onderbouwt.

   

  Flexibel, gebruiksvriendelijk en veilig

  Zo zorgen we ervoor dat CityControl uw processen zo goed mogelijk ondersteunt:

  • Vraagt de situatie om een andere aanpak dan gewoonlijk? Als handhaver bent u flexibel en vrij om processen in een andere volgorde te doorlopen. Software moet ondersteunen, niet beperken.
  • Door de input en feedback van meer dan 200 gemeenten is onze software zeer gebruiksvriendelijk.
  • Veiligheid is voor u als gemeente enorm belangrijk. Dat begrijpen we. Daarom voldoet onze software volledig aan de AVG, de Wpg en andere belangrijke privacyrichtlijnen.
  • Wij ontwikkelen Sigmax CityControl continu door, zodat het perfect aan blijft sluiten op wat u als gemeente nodig heeft.
  CityControl 7

  Nieuwsgierig?

  Vul het formulier in en we plannen snel een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we of CityControl de juiste oplossing is voor uw gemeente.

   Ons handhavingsplatform is modulair van opzet