Schoon, heel en veilig

Met City Enforcement wordt een gerichte oplossing geboden voor toezicht en handhaving in de openbare ruimte zodat deze schoon, heel en veilig blijft.

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie binnen het thema Schoon, Heel en Veilig.

  Een compleet beeld van overlast

  In een schone en opgeruimde stad voelt iedereen zich sneller welkom. Door meldingen van burgers, ondernemers en eigen medewerkers te verzamelen en op een goede manier te integreren, ontstaat een compleet beeld van aandachtsgebieden binnen de gemeente. Door deze informatie om te zetten in goede sturing, kan op de juiste plaats en het juiste moment worden opgetreden.

  Betere besluiten over vervolgacties

  Met het handhavingsplatform CityControl wordt een veelvoud aan processen in de openbare ruimte ondersteund. Een combinatie van de mobiele oplossing, koppelingen met landelijke en lokale systemen en goede rapportages zorgt voor minder administratie, meer inzicht en betere beslissingen op elk niveau.

  Adviesgesprek aanvragen


  De voordelen van CityControl

  • Realiseer minder administratie en een veiligere werkomgeving
  • Verbeter de terugkoppeling en sturing op beleid
  • Bereik méér met dezelfde mensen
  • Vergroot de zichtbaarheid van toezicht en handhaving

  CityControl

  CityControl vormt het centrale platform voor het signaleren, controleren, waarschuwen en bekeuren in de openbare ruimte. Handhaving kan hierbij zowel strafrechtelijk als bestuursrechtelijk plaats vinden.

  Meer informatie

  Kies voor de specialisten van Sigmax

  Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring

  Laat u vrijblijvend informeren door ons

   Case

   Gemeente Amsterdam

   Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

   Lees deze caseCheck alle cases

   Case

   Stad Leuven

   In de Belgische studentenstad Leuven is de tweewieler verreweg het belangrijkste vervoermiddel. Met behulp van Sigmax weet Stad Leuven zijn kolossale fietspopulatie goed te controleren.

   Lees deze caseCheck alle cases