CityPermit

Parkeervergunningen systeem

Met het online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’ regelen burgers en bedrijven hun parkeerzaken digitaal.

✔ Minder administratie
✔ Beleid wordt automatisch getoetst
✔ Burgers regelen parkeerzaken digitaal

  Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze brochure met meer informatie binnen het thema Natuur en Vaarwater.

  Meer dan 45 gemeenten werken al met CityPermit

  Efficiënte regulering van parkeren en verblijf

  Online even iets opvragen, wijzigen of regelen is intussen de gewoonste zaak van de wereld. We zijn gewend geraakt aan een hoog niveau van serviceverlening. Van gemeenten wordt hetzelfde verwacht. Een goede uitvoering van service en beleid omtrent parkeren en verblijf in uw gemeente heeft direct effect op de leefbaarheid en burgertevredenheid.

  CityPermit: de digitale oplossing

  CityPermit is het online parkeervergunningen systeem voor gemeenten waarmee zij burgers en bedrijven hun parkeerzaken automatisch via het internet kunnen laten regelen. Contactmomenten met de aanvrager vastleggen, de financiële afhandeling van uitgegeven vergunningen en het samenstellen van rapportages; u regelt het allemaal met één en hetzelfde systeem. Als gevolg hiervan worden burgers en bezoekers beter en gemakkelijker geholpen.

  Adviesgesprek aanvragen

  Case

  Gemeente Weert CityPermit

  “Het implementatietraject is als zeer prettig ervaren. De projectleiding en medewerkers van Sigmax waren snel te bereiken en boden hulp waar nodig. De beoogde livegang datum is behaald en tot nu toe loopt alles naar wens”
  Gemeente Weert

  Lees deze caseCheck alle cases

  Beheer en uitgifte van vergunningen

  Met CityPermit wordt vanuit één centrale plek het beheer en de uitgifte van parkeervergunningen en -ontheffingen geregeld. CityPermit is te combineren met het Digitaal Loket en de Bezoekersapp. Met het digitale portaal van CityPermit kunnen gemeenteprocessen op gebied van parkeervergunningen en –ontheffingen volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. Burgers en bedrijven kunnen via het loket hun aanvragen snel, efficiënt en zelfstandig regelen, waarbij beleid en voorwaarden automatisch getoetst worden. Met de App biedt u uw dienstlening in parkeren, ontheffingen en verblijfszaken op een eenvoudige, toegankelijke manier aan, zodat zaken als bezoekers parkeren goed geregeld zijn. Met de Bezoekersapp worden kentekens van bezoekers aan- en afgemeld.

   

  Slimmer vergunningen uitgeven met CityPermit

  • Parkeervergunningen vanuit één centrale plek geregeld.
  • Beleid wordt direct en automatisch getoetst
  • Volledig automatische verstrekking van ontheffingen en vergunningen mogelijk.
  • Eenvoudig aan- en afmelden van bezoekers.

  Meer informatie over CityPermit

  Nieuwsgierig?

  Vul het formulier in en we plannen snel een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we of CityPermit de juiste oplossing is voor uw gemeente.

   Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.