CityPermit

CityPermit is het online vergunningen systeem voor de uitgifte van vergunningen en ontheffingen op kenteken.

✔ Laat burgers parkeerzaken digitaal regelen
✔ Toets automatisch op beleid
✔ Beheer vanuit één centrale plek

  Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek

  Meer dan 45 gemeenten werken al met CityPermit

  Parkeervergunningensysteem

  U wilt overlast door voertuigen voorkomen. Daarom kunnen burgers in sommige gebieden alleen parkeren met een vergunning, abonnement of ontheffing. Met Sigmax CityPermit maakt u zowel het aanvragen als het uitgeven hiervan makkelijk. Burgers en bedrijven regelen hun parkeerzaken simpel online en de uitgifte verloopt volledig automatisch. Zo bespaart u tijd en zorgt u voor tevreden burgers.

  Automatische toetsing van uw beleid

  In CityPermit vertaalt u uw beleid per zone naar voorwaarden en regels. De digitaal aangeleverde informatie en documenten worden hier vervolgens automatisch op getoetst. Alleen bij uitzonderingen is nog actie van een medewerker nodig. Zo bespaart u tijd en worden fouten voorkomen.

  Demo aanvragen

  Case

  Gemeente Weert CityPermit

  “Het implementatietraject is als zeer prettig ervaren. De projectleiding en medewerkers van Sigmax waren snel te bereiken en boden hulp waar nodig. De beoogde livegang datum is behaald en tot nu toe loopt alles naar wens”
  Gemeente Weert

  Lees deze caseCheck alle cases

  Flexibel platform

  CityPermit is één centrale plek waar beheer en uitgifte van vergunningen geregeld wordt. CityPermit is te combineren met de componenten de Bezoekersapp (voor het aan- en afmelden van kentekens van zowel bezoekers als bewoners) en het Digitale Loket (selfservice-portal voor het online aanvragen, betalen en verlengen van vergunningen en ontheffingen door bewoners en ondernemers).

  Digitaal loket

  Gaat u met Sigmax CityPermit werken? Dan creëren we voor u een Digitaal Loket. Via het Digitaal Loket kunnen burgers en bedrijven alles rondom vergunningen, abonnementen en ontheffingen online regelen. Snel, efficiënt en zelfstandig.

  Lees verder

  Bezoekersapp

  Met de bezoekersapp van Sigmax melden burgers en bedrijven kentekens van bezoekers makkelijk aan- en af. Komen bezoekers regelmatig terug? Dan kan het kenteken als favoriet worden opgeslagen.

  Lees verder

  Gebruiksvriendelijk & veilig

  • Door de input en feedback van meer dan 40 gemeenten is onze software zeer gebruiksvriendelijk.
  • Veiligheid is voor u als gemeente enorm belangrijk. Dat begrijpen we. Daarom voldoet onze software volledig aan de AVG en andere belangrijke privacyrichtlijnen.
  • Wij ontwikkelen Sigmax CityPermit continu door, zodat het perfect aan blijft sluiten op wat u als gemeente nodig heeft.

  Nieuwsgierig?

  Vul het formulier in en we plannen snel een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we of CityPermit de juiste oplossing is voor uw gemeente.

   Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Brochure ontvangenVrijblijvend adviesgesprek