CityPermit

CityPermit is het online vergunningen systeem voor de uitgifte van vergunningen en ontheffingen op kenteken.

  Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Bespaar tijd en geld met slimme software

  Online even iets opvragen, wijzigen of regelen is intussen de gewoonste zaak van de wereld. We zijn gewend geraakt aan een hoog niveau van serviceverlening. Van gemeenten wordt hetzelfde verwacht. Een goede uitvoering van service en beleid omtrent parkeren en verblijf in uw gemeente heeft direct effect op de leefbaarheid en burgertevredenheid.

  Verbindt en coördineert

  CityPermit is het online parkeervergunningen systeem voor gemeenten waarmee zij burgers en bedrijven hun parkeerzaken automatisch via het internet kunnen laten regelen. Contactmomenten met de aanvrager vastleggen, de financiële afhandeling van uitgegeven vergunningen en het samenstellen van rapportages; u regelt het allemaal met één en hetzelfde systeem.

  De voordelen van CityPermit

  • Moeiteloze uitgifte van vergunningen en ontheffingen
  • Overzicht en beheer vanuit één centrale plek
  • Flexibel te combineren met het Digitaal Portaal en de Bezoekersapp
  • Reduceer de administratie rondom parkeervergunningen

  Flexibel platform

  CityPermit is één centrale plek waar beheer en uitgifte van vergunningen geregeld wordt. CityPermit is te combineren met de componenten de CP App (voor het aan- en afmelden van kentekens van zowel bezoekers als bewoners) en het CP Portal (selfservice-portal voor het online aanvragen, betalen en verlengen van vergunningen en ontheffingen door bewoners en ondernemers).

  Digitaal loket

  Het digitale portaal kan gemeenteprocessen op gebied van parkeervergunningen en –ontheffingen volledig digitaliseren en automatiseren.

  Lees verder

  Bezoekersapp

  Met de vergunningen App kunnen burgers en bedrijven op een gebruiksvriendelijke manier kentekens van bezoekers aan- en afmelden.

  Lees verder

  Laat u vrijblijvend informeren door ons

  Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u of uw gemeente kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

  Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

   Benieuwd wat Sigmax voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Wendy Ehlebracht

   Wendy Ehlebracht

   Inside Sales

   Case

   Gemeente Zaanstad

   In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven sinds kort hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch. Sigmax hielp de gemeente bij de overstap naar digitaal parkeren, en de handhaving daarop.

   Lees deze caseCheck alle cases