ONE Communications

CityPermit

CityPermit is het online vergunningen systeem voor de uitgifte van vergunningen en ontheffingen op kenteken.

Informatie aanvragen

Bespaar tijd en geld met slimme, cloudgebaseerde software

Online even iets opvragen, wijzigen of regelen is intussen de gewoonste zaak van de wereld. We zijn gewend geraakt aan een hoog niveau van serviceverlening. Van gemeenten wordt hetzelfde verwacht. De cloudgebaseerde software van Sigmax neemt werk uit handen door processen rond parkeren en verblijven digitaal en automatisch te laten verlopen. Verlaag administratieve lasten door vergunningen en ontheffingen ‘as-a-service’ aan burgers en bedrijven aan te bieden. Schakel over op dienstverlening via meerdere kanalen, ongeacht complexe beleidsregels. Onze softwareoplossing hanteert lokale wet- en regelgeving, koppelt met bekende systemen & databases en voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Verbindt en coördineert

City Permit is het online parkeervergunningen systeem voor gemeenten waarmee burgers en bedrijven hun parkeerzaken automatisch via het internet kunnen regelen. Contactmomenten met de aanvrager vastleggen, de financiële afhandeling van uitgegeven vergunningen en het samenstellen van rapportages; alles wordt binnen hetzelfde systeem geregeld. Zo wordt de administratie rondom vergunningaanvragen binnen gemeente aanzienlijk verminderd. Als gevolg hiervan kunnen meer mensen beter en gemakkelijker geholpen worden.

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van CityPermit

  • Moeiteloze uitgifte van vergunningen en ontheffingen
  • Overzicht en beheer vanuit één centrale plek
  • Flexibel te combineren met de CP Portal en de CP App
ONEWorkspace

Flexibel platform

CityPermit is één centrale plek waar beheer en uitgifte van vergunningen geregeld wordt. CityPermit is te combineren met de componenten de CP App (voor het aan- en afmelden van kentekens van zowel bezoekers als bewoners) en het CP Portal (selfservice-portal voor het online aanvragen, betalen en verlengen van vergunningen en ontheffingen door bewoners en ondernemers).

Portal

Met het digitale portaal van CityPermit kunnen gemeenteprocessen op gebied van parkeervergunningen en –ontheffingen volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden.

Lees verder

App

Met de vergunningen App kunnen burgers en bedrijven op een gebruiksvriendelijke manier kentekens van bezoekers aan- en afmelden.

Lees verder

Laat u vrijblijvend informeren door ons

Met onze oplossingen bedienen we 215 gemeenten en uitvoerende organisaties. Nieuwsgierig naar wat Sigmax voor u  kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing.

Kies voor de specialisten van Sigmax

Sigmax Law Enforcement is specialist in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor overheden en bedrijven.

  • 215 gemeenten gingen u voor
  • 80 professionals
  • 21 jaar ervaring
Stefan Kuiper

Stefan Kuiper

Sales Consultant

Case

Gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen moderniseerde en digitaliseerde haar gehele parkeerbeleid door CityPermit in gebruik te nemen. Dit is het online parkeervergunningensysteem van Sigmax.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Gemeente Amsterdam

Verbetert handhaving in een grote stad met verschillende computersystemen voor een zevental stadsdelen? Het antwoord laat zich raden. Eén systeem werkt beter. Met een breed gedragen keuze voor uniformiteit met Sigmax CityControl, breekt voor de dienst Handhaving & Toezicht in de Gemeente Amsterdam een nieuw tijdperk aan.

Lees deze caseCheck alle cases

Case

Stad Leuven

In de Belgische studentenstad Leuven is de tweewieler verreweg het belangrijkste vervoermiddel. Met behulp van Sigmax weet Stad Leuven zijn kolossale fietspopulatie goed te controleren.

Lees deze caseCheck alle cases

City Enforcement Thema's

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund: Parkeren en verblijf, Selectieve toegang, Schoon, heel en veilig, Natuur en vaarwater en Ondermijning. Het gebruik van één oplossing zorgt voor meer efficiëntie, meer gebruiksgemak, meer inzicht en een betere sturing. De softwareoplossingen van City Enforcement ondersteunen vanuit deze basis gemeenten en uitvoerende organisaties op het gebied van parkeren en brede handhaving.

Met City Enforcement worden vanuit één software oplossing vijf thema’s ondersteund:

Waarom kiezen voor Sigmax

20

Jaar ervaring

5

Business units

6

Expertises

350

Klanten
wereldwijd

200+

Sigmax professionals

51

IT specialisten

78

Software Developers

100%

Empowering Professionals Everywhere

Ontdek Sigmax