CityPermit van Sigmax

CityPermit

Maak van online parkeervergunningen aanvragen de normaalste zaak van de wereld met CityPermit.

Vraag een demo aan

Eén systeem voor parkeervergunningen en ontheffingen

CityPermit is het online parkeervergunningen systeem voor gemeenten waarmee zij burgers en bedrijven hun parkeerzaken automatisch via het internet kunnen laten regelen. Contactmomenten met de aanvrager vastleggen, de financiële afhandeling van uitgegeven ver­gunningen en het samenstellen van rapportages; u regelt het allemaal met één en hetzelfde systeem. Reduceer zo de administratie rondom vergunningaanvragen in uw gemeente aanzienlijk.

CityPermit bezoekersapplicatie

De componenten van CityPermit

Digitaal loket

Waar burgers en bedrijven online hun parkeerzaken regelen, inclusief de betaling.

Applicatie & Telefoonlijn

Voor het aan- en afmelden van bezoekers, het opwaarderen of toewijzen van parkeertegoed.

BackOffice

Voor het verwerken en verifiëren van aanvragen. Een krachtige tool om resultaten te evalueren.

Moeiteloos bezoekers registeren, zorgeloos parkeren

CityPermit is eenvoudig in gebruik en ondersteunt gebruikers optimaal. Met een automatische controle op een correcte en volledige invoer van gegevens voordat een aanvraag omgezet kan worden in een vergunning. Alle kennis over type vergunningen en ontheffingen in uw gemeente, de spelregels, benodigde documentatie en de uitzonderingen daarop, zijn geïntegreerd in het systeem. Baliemedewerkers hebben zo altijd alle informatie bij de hand om een aanvraag te verwerken.

Een krachtige managementtool

CityPermit maakt voor elke aanvraag een centraal digi­taal dossier aan. Genereer heldere managementoverzichten, eventueel gespecificeerd naar wijk of stadsgebied of met bijbehorende statussen, termijnen en tarieven of vraag specifieke informatie op over de reden van afwijzing of de contactgegevens van de aanvrager. Deze dossiers zijn te gebruiken binnen een zakensysteem.

Het werkt overal

CityPermit is een online dienst en kan door Sigmax worden gehost. Dit heeft belangrijke voordelen voor uw gemeente.  De belasting voor de ICT-afdeling is minimaal en het systeem kan altijd en overal via een beveiligde verbinding worden geraadpleegd. U beschikt bovendien altijd over de laatste updates. Daarnaast is Sigmax supportpartner voor gebruikers.

Kies ook voor CityPermit

Wilt u weten wat Sigmax voor uw gemeente kan betekenen? Neem dan contact op en vraag een gratis demo aan. We lichten u de mogelijkheden graag toe.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

Waarom kiezen voor Sigmax

20

Jaar ervaring

5

Business units

6

Expertises

350

Klanten
wereldwijd

200+

Sigmax professionals

51

IT specialisten

78

Software Developers

100%

Empowering Professionals Everywhere

Ontdek Sigmax